foto

Kevin Wayne

  • nar. 1.11.1968 (50 let)
    Birmingham, Alabama, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Atonement (TV film)
Blaze
Last Seen in Idaho
Still
2017 The Reliant
2016 Freshwater
Sedm statečných
2015 Cutter
Impact Earth
2014 The Outsider
2013 Dead in 5 Heartbeats
2012 Company M: A Mob of Soldiers
2009 Madea Goes to Jail
2006 Činy a sláva 3: Rozdělení
2001 Rustin
2000 Paranoid
Unshackled
1992 Přepadení v Pacifiku

TV seriály

2019 Nebe s.r.o. (TV seriál)
2013 Nahoru a dolů (TV seriál)
Chapter 29 (S04E08)
2006 The Game (TV seriál)

Dokumentární

2017 Vybrala si mě vražda (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace