foto

Shawn Christian

  • nar. 18.12.1965 (51 let)
    Grand Rapids, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Shawn Patrick Christian narozený 18. prosince 1965 je americký seriálový a filmový herec.

Po úspěšném absolvování státní univerzity Ferris v Big Rapids v Michiganu roku 1989 se odstěhoval do Chicaga, aby zde usiloval o hereckou kariéru. Zahrál si ve spoustě divadelních představeních a také se začal objevovat v reklamách. Byl členem improvizační společnosti Improv Olympic.

V roce 1994 se stal prvním moderátorem v televizní show Star Search. Ztvárnil také postavu Mikea Kasnoffa v AS THE WORLD TURNS až do roku 1997. Od roku 1998 - 1999 účinkoval v úspěšném seriálu ČARODĚJKY od WB jako Josh, který se zamiloval do piper Haliwell, kterou ztvárňuje herečka Holly Marie Combs. Dále Shawna můžete vidět v některých z epizod VŠICHNI STAROSTOVI MUŽI, KRIMINÁLKA LAS VEGAS, DRZÁ JORDAN, LAS VEGAS: KASINO a dalších.

Shawn se oženil s Deborah Quinn dne 18. května 1996. V červnu 2000 se jim narodil syn Kameron.

Alex "alecki" Ratimec

Herecká filmografie

Filmy

2016 Savannah Sunrise
Utajená pravda
2013 Spanners
2010 Secrets of the Mountain (TV film)
Small Town Saturday Night
2008 Poslední šance
Seznamte se s Davem
2006 Nominace na Oscara
2005 Milionová vražda (TV film)
2004 50 Ways to Leave Your Lover
2003 Láska v utajení (TV film)
2002 Krvavé nebe (TV film)
2001 Chvění 3
2000 Krasavice

TV seriály

2017 Famous in Love (TV seriál)
Not So Easy A (E03)
A Star is Born (E02)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
2009 Venice the Series (TV seriál)
2007 Side Order of Life (TV seriál)
2006 Štvanci (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
2005 Hot Properties (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Happy Family (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
Svádění (TV seriál)
10-8: Officers on Duty (TV seriál)
2002 Birds of Prey (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Pronásledovaný (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Chronicle, The (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vysoké sázky (S01E15)
Přátelé (TV seriál)
Jak Ross pokročil (S08E11)
1999 Time of Your Life (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Loď lásky (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Wind on Water (TV seriál)
1997 Knight Rider tým (TV seriál)
Pacifické palisády (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace