foto

Wes Ramsey

  • nar. 6.10.1977 (40 let)
    Louisville, Kentucky, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Last Seen in Idaho
2014 Peklo v Deliverance Creek (TV film)
2009 Neuvěřitelná cesta kapitána Drake (TV film)
2008 Dark Honeymoon
Dracula's Guest
2007 Brotherhood of Blood
Ve spárech Gargoylů (TV film)
2006 Šikmá plocha
Žhavé nápady
2003 Latter Days

TV seriály

2015 Code Black (TV seriál)
The Son Rises (S01E09)
2014 Stalker (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Hot for Teacher (S04E18)
Kousnout se do jazyka (S04E17)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Jaký otec, taková dcera (S06E07)
2012 Kriminálka Miami (TV seriál)
Rodina (S10E19)
Rodinný podnik (S10E16)
Smrt jednoho poctivce (S10E15)
další epizody (4)
2011 The Playboy Club (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Hra na vraždu (S09E21)
Všechno jinak (S09E18)
Kdo jsi bez viny (S09E14)
další epizody (4)
2010 Událost (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Náhlá smrt (S09E02)
Téměř dokonalý plán (S09E01)
Nejdražší maminka (S08E22)
další epizody (7)
2009 Hrdinové (TV seriál)
Nové začátky 2/2 (S04E02)
Nové začátky 1/2 (S04E01)
Kriminálka New York (TV seriál)
Zatlučeno (S06E07)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Delko na straně obhajoby (S08E11)
Souhra náhod (S08E08)
Šťastnou cestu (S08E07)
další epizody (9)
2006 Čarodějky (TV seriál) - herec, a.z.
Čarodějky navždy (S08E22)
Zrazené a opuštěné (S08E20) - a.z.
2005 Čarodějky (TV seriál)
Imaginární přátelé (S07E20)
2004 Dr. House (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Špatný, špatný svět, část druhá (S06E23)
2003 Luis (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vrah za kamerou (S01E21)
Čarodějky (TV seriál)
Chris v pasti (S06E10)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace