Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jazero Charles v Louisiane je idylickým miestom na oddych, Mekkou vyznávačov vodných športov, ale aj tých, čo dávajú prednosť chytaniu bronzu a leňošeniu. Práve sem zamierila skupinka mládežníkov, aby strávila v domčeku na ostrove víkend plný zábavy. Nikto z nich nemá tušenia, že naoko pokojné vody jazera sú domovom jedného z najhrozivejších predátorov – aligátora. Keď na to prídu, je už neskoro. Čln je fuč a oni ostanú uväznení na ostrove v spoločnosti obrovského aligátora pripravujúceho sa na hostinu zloženú z niekoľkých chodov. Podarí sa niekomu z nich ujsť a nestať sa súčasťou jeho jedálnička? (beso74)

(více)

Recenze (5)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jezero, obklopené krásnou přírodou, obývá aligátor, jemuž nejvíce chutnají lidé. A tak hned v úvodu máme oblíbené klišé - děvečka se nahne nad molo a chramst! Pak přijde na řadu rybář a nakonec omladina. Z požírání divák ovšem moc nemá, přímý pohled na útočícího plaza nějak chybí. A když už se mu v závěru podaří někoho slupnout, je to jako blesk. A to pomíjím, že vypadá jak z nejlevnější PC hry. Herecké výkony jsou otřesné, po většinu času se jen žvaní a navíc se člověku chce smát. Nejvtipnější je nalezení uhryznuté nohy (hrudi si policisté nevšimli) a sežrání rybáře. Po téměř celý film jsem uvažoval, že pokud to není úplně nejhorší horor s aligátorem, pak adept na nejhorší určitě. Vše nakonec zachránil nečekaný twist a zapískaná melodie dala tušit, že happyend nebude... Jinak rozhodně nedoporučuji, naprostá ztráta času. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No viděl jsem i horší filmy na tohle téma. Tady si pravda moc zábavy neužijeme, ale aspoň to na první pohled nepůsobí jako totální amatérský brak od jednoho nejmenovaného studia, ale tím výčet pozitiv bohužel končí.35% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu zlý, nepěkná věc. Na plakátu to ještě vypadá docela dobře, ale jakmile se na film začnete dívat, zjistíte, že i přes přítomnost Zoë Bell, je tohle to nehorší, co se ještě může natočit. To, jak se zde hazarduje s digitálními triky, to je skoro až neuvěřitelné. Hnusnějšího krokodýla jen těžko uvidíte. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Již při pohledu na mrzký rozpočet filmu (525 000 dolarů) mi bylo jasné, že půjde jen o další céčkovou nízkorozpočtovou podívanou. Takže žádné zázraky jsem nečekal. Mou pozornost upoutalo jen herecké obsazení, protože se tu objevilo pár známějších tváří (Zoe Bell, Joe Lando) a jak vidno, většina peněz šlo zřejmě na jejich konto. Zbytek padl na zapůjčení lodě a pronájem místa. Bohužel na efekty už jaksi nezbylo skoro nic a podle toho to i vypadalo.   Samotný bílý aligátor vypadal hrozně – jeho útoky byli směšné – často mimo záběr kamery a divák se tak musel spokojit s již na první pohled gumovými končetinami, či torzy těla. Aby to tvůrci trochu vykompenzovali, tak tu budeme mít ještě jednoho zabijáka – jenž si své důvody však nechal pro sebe. Celý příběh byl jen recyklací již viděného, žádná originální myšlenka se v hlavách tvůrců neurodila, jednotlivé dialogy byli hrozné – většina herců nechutně přehrávala – no prostě podívaná k pohledání, co si budeme povídat.   Jediné co se mi na tom opravdu líbilo, byla lokace, kde se natáčelo (to jezero a jeho okolí mělo prostě svoje kouzlo) a pár pohledných hereček. To je ale sakra málo. Freshwater nám prostě nenabídne skoro nic, proč bychom si jej měli ještě někdy pustit znovu. 20% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle zklamalo. Ne že bych čekal více, ale plakát je hodně dobrý ale jakmile začal film tak jsem věděl že jsem byl obelhál. Tohle je skoro amatérský film který si náhodou všimla Bell(kterou považuju za sexy babu a obstojnou herečku). Nicméně proč šla do tohoto filmu nechápu. Vražd moc není a většinou jsou mimo kameru a to nejhorší jsou herci kteří jsou tak neuvěřitelně špatní a při tom se tu objevý pár herců kteří už něco za sebou mají, takže nechápu jak to mohly takhle zpackat. Efekty aligatora nejsou nejhorší a to je asi jediná záchrana. Protože jinak se jedná o podprůměrný eko horor který nestojí za tu námahu ho dokoukat. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie) a Helena, Birmingham (Alabama, USA) (ČSFD)

Reklama

Reklama