foto

Alexia Barlier

  • nar. Paříž, Île de France, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Fast track: no limits (2008)

    - Šedý sporťák milionářské paničky Nicole Devereaux (Alexia Barlier) je BMW Z4 Coupé první generace. Ta si nechá v Katiině servisu následně na zakázku postavit modrožlutý Nissan 350 Z, jehož tuningový přední nárazník evokuje britský Aston Martin. Wolfovo (Nicholas Aaron) šedé závodní auto je Toyota Supra Mk.III. Zelený sporťák, který si nechá postavit americký uprchlík Mike (Andrew W. Walker), je Toyota MR2 druhé generace, která má motor uprostřed (za předními sedadly) a pohon zadních kol (zkratka MR v názvu auta znamená Midship Runabout). Černá limuzína, kterou používají Gargolovovi zločinci k únikům z loupežných přepadení, je Audi S4 druhé generace (1997-2004). (Rudy_742)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Imposture (TV film)
2016 Tout schuss
13 hodin: Tajní vojáci z Benghází
2014 A.D.N. L'Ame de la Terre
Případ SK1
Tu veux... ou tu veux pas?
2013 Indigo
2012 Upřímná přátelství
2010 Bouře (TV film)
2008 Fast track: no limits
2007 Rozhovory s mým zahradníkem
2006 Ambiciózní
2004 Zmije v hrsti
2002 24 hodin ze života jedné ženy

TV seriály

2017 La Forêt (TV seriál)
2015 Nina (TV seriál)
2013 Falco - příběh poldy (TV seriál)
La croisière (TV seriál)
2010 Kali (TV seriál)
Soudce Bartoli (TV seriál)
2009 Ligne de feu (TV seriál)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
2004 Vénus & Apollon (TV seriál)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace