foto

Sharon Farrell

  • nar. 24.12.1940 (78 let)
    Sioux City, Iowa, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Last Chance Love
Timeless Obsession
1996 Bílá smrt
1995 A Gift from Heaven
Duel
Yakuza Connection (TV film)
1993 Arkáda
Přísahal jsem pomstu (TV film)
1991 Lonely Hearts
1989 Muž jako tank
1987 Láska není v ceně
1984 Zkázonosná kometa
1983 Osamělý vlk McQuade
Sweet 16
1981 Born to Be Sold (TV film)
Separate Ways
1980 Blesk z čistého nebe
V roli kaskadéra
Zuřivost (TV film)
1979 The Last Ride of the Dalton Gang (TV film)
1978 The Fifth Floor
1976 The Premonition
1974 Ono žije
Underground Man, The (TV film)
1972 Eyes of Charles Sand, The (TV film)
1971 The Love Machine
The Name of the Game: LA 2017 (TV film)
1970 Quarantined (TV film)
1969 Pobertové
Sestřička
1968 A Lovely Way to Die
1962 40 Pounds of Trouble
1959 Kiss Her Goodbye

TV seriály

2012 Broken at Love (TV seriál)
1999 JAG (TV seriál)
Rychlá spravedlnost (S04E12)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Rituals (TV seriál)
1983 Small & Frye (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1979 Mrs. Columbo (TV seriál)
1977 Man from Atlantis (TV seriál)
1976 Gibbsville (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Chase (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Banyon (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
1971 Dr. Simon Locke (TV seriál)
The D.A. (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Storefront Lawyers (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
1959 Rawhide (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Dokumentární

2000 Sinister Saga of Making 'The Stunt Man', The
1983 Making of 'Lone Wolf McQuade', The (TV film)

TV pořady

1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
1969 The Movie Game (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace