foto

Yves Afonso

  • nar. 13.2.1944
    Saulieu, Francie
  • zem. 21.1.2018 (73 let)
    Saulieu, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sparring
2014 Cruel
Rumeurs (TV film)
2011 Trois filles en cavale (TV film)
Une nouvelle vie (TV film)
2009 Blanche maupas (TV film)
2008 Vražda ve vlaku
2005 Code 68
2004 Amants du bagne, Les (TV film)
2002 Amour interdit, L' (TV film)
Mischka
2001 Fifi Martingale
Gardiens de la mer (TV film)
Les voies du paradis (TV film)
On appelle ça... le printemps
2000 Charmants voisins (TV film)
1999 Du bleu jusqu'en Amérique
1998 Course de l'escargot, La (TV film)
Nanou ou Gaëlle (TV film)
1997 Amour à l'ombre, L' (TV film)
Fine équipe, La (TV film)
Tenue correcte exigée
1996 Le coeur fantôme
Morlock - Der Tunnel (TV film)
1995 Excentric paradis
1993 Morlock (TV film)
Une femme pour moi (TV film)
Une nouvelle vie
1992 2 bis, rue de la Combine (TV film)
Výstražné znamení
À la vitesse d'un cheval au galop
1991 Arcandiers, Les
Carnassiers, Les (TV film)
Gawin
1990 Dédé
Joséphine en tournée (TV film)
Uranus
1989 Incognito (TV film)
Morte fontaine (TV film)
Radio Corbeau
1988 Travestie, La
1987 O Desejado
1986 Double messieurs
Maine-Océan
1985 Treasure Island
1983 Vražedné léto
1982 Rose et le blanc, Le
1979 Charlots en délire, Les
1978 Důchodce (TV film)
L'ange gardien
Un balcon en forêt
1977 Soudce zvaný šerif
1976 Conquistadores, Les
Křidýlko nebo stehýnko
1975 Le chat et la souris
Náhradník
1974 France société anonyme
Hodinář od sv. Pavla
Okamžik vyzrazení
1973 Défense de savoir
Gants blancs du diable, Les
Insolent, L'
Volets clos, Les
1971 Cavale, La
Dossier prostitution
La maffia du plaisir
Valparaiso, Valparaiso
1970 Cannabis
Vladimir et Rosa
1969 Temps de vivre, Le
Zlatá vdova
1967 Week-End
1966 Made in U.S.A.
Mužský rod, ženský rod

TV seriály

2015 Malaterra (TV seriál)
2013 Détectives (TV seriál)
2011 Julie Lescautová (TV seriál)
Ve stínu Eiffelovky (S20E02)
2008 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2007 Sur le fil (TV seriál)
2003 Frank Riva (TV seriál)
Modré hlubiny (TV seriál)
1995 Docteur Sylvestre (TV seriál)
François Kléber (TV seriál)
Le R.I.F. (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Puissance 4 (TV seriál)
1990 Le mari de l'ambassadeur (TV seriál)
V comme vengeance (TV seriál)
1988 Lékaři lidí (TV seriál)
1981 Roses de Dublin, Les (TV seriál)
1978 Mamma Rosa ou La farce du destin (TV seriál)
Médecins de nuit (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Dokumentární

2016 Je veux être actrice

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace