foto

Jacob Secher Schulsinger

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Come Swim
Čtverec
2016 Divý kraj
2015 Take Me to the River
Vrabčáci
2014 Vyšší moc
2011 Hra
Vulkán
2010 Albertova zima
2009 Anna
2008 Ptáčata

TV seriály

2013 Dicte (TV seriál)
Skjulte fejl og mangler - del 2 (S01E06)

Dokumentární

2015 Et hjem i verden
Mihotavá pravda
2013 The Ghost of Piramida
2011 High/Low
2007 12 toner ned

Hudební videoklipy

2013 David Guetta feat. Ne-Yo & Akon - Play Hard (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Matar extraños

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Matar extraños

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace