foto

Michael Rotschopf

  • nar. 28.10.1969 (50 let)
    Lienz, Tyrolsko, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tödliche Geheimnisse – Das Versprechen (TV film)
2018 Angelo
Die Auferstehung (TV film)
Getrieben (TV film)
2017 Der Kommissar und das Kind (TV film)
Harter Brocken - Der Bankraub (TV film)
Zemský soud - Příběh jedné rodiny (TV film)
2016 Dead Man Working (TV film)
2015 In der Falle (TV film)
Tatort: Wer bin ich? (TV film)
2014 Allein unter Ärzten
Tatort - Eine Frage des Gewissens (TV film)
2012 Bankraub für Anfänger (TV film)
Der Heiratsschwindler und seine Frau (TV film)
Die Welt danach (studentský film)
Ein Jahr nach morgen (TV film)
Láska, děti a ukradené štěstí (TV film)
Tatort - Alter Ego (TV film)
Vášeň
2011 Ein Mörderisches Geschäft (TV film)
2010 Mahler na gauči
Neviditelná láska (TV film)
Tatort - Borowski und der vierte Mann (TV film)
2009 Můj Džin z lahve a já (TV film)
2008 Lilys Geheimnis (TV film)
Verrückt nach Emma (TV film)
2007 Blindflug
Doppelter Einsatz - Nackte Angst (TV film)
2004 Ein toter Bruder (TV film)
2000 Jago
1998 Clarissa (TV film)

TV seriály

2019 Dva světy (TV seriál)
No Strings Attached (S02E07)
2018 Der Kroatien-Krimi (TV seriál)
Mord auf Vis (S02E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Vogelmädchen (S18E15)
2017 Stralsund (TV seriál)
Kein Weg zurück (E11)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Wer Wind sät (S16E18)
2016 Stralsund (TV seriál)
Vergeltung (E10)
Schutzlos (E09)
Správná dvojka (TV seriál)
Knastelse (E65)
2015 Bez hranic (TV seriál)
Dragon (S03E03)
Stralsund (TV seriál)
Der Anschlag (E08)
Es ist nie vorbei (E07)
Kreuzfeuer (E06)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Verrat (S15E10)
Töchter und Söhne (S15E09)
Tapetenwechsel (S15E05)
další epizody (7)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Was nicht sein darf (S14E02)
Kontrollverlust (S13E20)
Letzte Wahrheit (S13E18)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
Stralsund (TV seriál)
Freier Fall (E05)
Tödliches Versprechen (E04)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Klotz (S13E01)
Eiszeit (S12E25)
Der Sumpf (S12E24)
další epizody (11)
Wilsberg (TV seriál)
Die Entführung (E37)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Es kommt noch dicker (TV seriál)
Stralsund (TV seriál)
Blutige Fährte (E03)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Getrieben (2:2) (S12E09)
Getrieben (2:1) (S12E08)
Getrieben (1:2) (S12E07)
další epizody (5)
Kobra 11 (TV seriál)
Dny pod psa (S16E10)
2011 Poslední polda (TV seriál)
Školka hrůzy (S02E11)
Stralsund (TV seriál)
Ausser Kontrolle (E02)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Niedrige Beweggründe (S10E35)
Gefangen (2:2) (S10E27)
Gefangen (2:1) (S10E26)
další epizody (5)
2010 Kriminalista (TV seriál)
Stín (S04E07)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Dr. Molly & Karl (TV seriál)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Rozdělené cesty (S02E07)
2006 Stolberg (TV seriál)
2004 Bianca - Cesta ke štěstí (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2011 Vom Reich zur Republik - Die Konterrevolution (TV film)

Divadelní záznam

2012 Ariadne auf Naxos (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky