foto

Andreas Günther

  • nar. 18.9.1973 (45 let)
    Graz, Steiermark, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Blind ermittelt - Die toten Mädchen von Wien (TV film)
Friesland - Schmutzige Deals (TV film)
Opa wird Papa (TV film)
2017 Die Inselärztin - Notfall im Paradies (TV film)
Polizeiruf 110 - In Flammen (TV film)
Polizeiruf 110 – Einer für alle, alle für Rostock (TV film)
2016 Familie! (TV film)
Polizeiruf 110 - Angst heiligt die Mittel (TV film)
Polizeiruf 110 - Im Schatten (TV film)
Tatort - Auf einen Schlag (TV film)
2015 Eins ist nicht von dir (TV film)
Polizeiruf 110 - Sturm im Kopf (TV film)
Polizeiruf 110 - Wendemanöver (TV film)
Tod auf der Insel (TV film)
2014 Polizeiruf 110 - Familiensache (TV film)
Tatort - Großer schwarzer Vogel (TV film)
Železná pěst (TV film)
2013 Polizeiruf 110 - Fischerkrieg (TV film)
Polizeiruf 110 - Zwischen den Welten (TV film)
Vorzimmer zur Hölle III - Plötzlich Boss (TV film)
Řeka života: Návrat ztracené lásky (TV film)
2012 Polizeiruf 110 - Einer trage des anderen Last (TV film)
Polizeiruf 110 - Stillschweigen (TV film)
2011 Ach, ten můj šéf! 2 (TV film)
Polizeiruf 110 - ...und raus bist du! (TV film)
Polizeiruf 110 - Feindbild (TV film)
2010 Polizeiruf 110 - Aquarius (TV film)
Polizeiruf 110 - Einer von uns (TV film)
2009 Ach, ten můj šéf! (TV film)
Das Duo - Wölfe und Lämmer (TV film)
Kuře s ušima
2008 Polizeiruf 110 -Taximord (TV film)
Smrt v lepší společnosti: Smrt v dubovém lese (TV film)
Tatort - Und Tschüss (TV film)
Willkommen zuhause (TV film)
2007 Ein starkes Team - Unter Wölfen (TV film)
Kahlschlag (TV film)
Mein Mörder kommt zurück (TV film)
2006 Drážďany (TV film)
FC Venus
Konečná stanice Benátky (TV film)
Rozhodnutí (TV film)
Schöner Leben
2005 Die Hitlerkantate
Mit Herz und Handschellen - 50 Stunden Eiszeit (TV film)
2003 Alarm für Cobra 11 - Einsatz für Team 2: Zahltag (TV film)
Alltag (TV film)
Eiskalte Freunde (TV film)
Gott ist tot
Schwer verknallt (TV film)
Zkáza lodi Estonie
2002 Liveschaltung
Milostný čtyřúhelník (TV film)
Místo činu - Jízda smrti (TV film)
Nádoba bolesti (TV film)
2001 100 Pro
Komando v sukních
Konference ve Wannsee (TV film)
2000 Anatomie
Der Briefbomber (TV film)
1999 Zum Sterben schön (TV film)
1997 Martin - Das erste Mal
1996 Charleys Tante (TV film)

TV seriály

2018 Der Kroatien-Krimi (TV seriál)
Der Henker (S03E02)
Der Mädchenmörder von Krac (S03E01)
Messer am Hals (S02E02)
další epizody (4)
2016 Club der roten Bänder (TV seriál)
Der Kroatien-Krimi (TV seriál)
Tod einer Legende (S01E02)
Der Teufel von Split (S01E01)
Dr. Klein (TV seriál)
Getrennte Wege (S03E04)
Kobra 11 (TV seriál)
Otcovské radosti (S21E10)
2013 Doc Meets Dorf (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Hrátky (S04E09)
Kobra 11 (TV seriál)
Velký návrat (S18E06)
2012 Es kommt noch dicker (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Stíny minulosti (S05E01)
Kobra 11 (TV seriál)
Kontrolor (S15E03)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Rozdělené cesty (S02E07)
2006 Angie (TV seriál)
2005 Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Sestřička (S09E16)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
Důkaz na dosah (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Donna Leon (TV seriál)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Tod am Meer (E01)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2013 Vier sind einer zuviel (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace