foto

Graham Rogers

  • nar. 17.12.1990 (29 let)
    West Chester, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 1 Mile to You
2015 Careful What You Wish For
2014 Love & Mercy
Red Zone (TV film)
2013 Crazy Kind of Love
2012 Zasažen bleskem
2011 1313: Haunted Frat

TV seriály

2020 Ray Donovan (TV seriál)
You'll Never Walk Alone (S07E10)
Bugs (S07E09)
Passport and a Gun (S07E08)
2019 Ray Donovan (TV seriál)
The Transfer Agent (S07E07)
An Irish Lullaby (S07E05)
Hispes (S07E04)
další epizody (8)
2018 Kominského metoda (TV seriál)
Kapitola 8: Přichází vdova (S01E08)
Kapitola 7: Je utvořen závazek (S01E07)
Kapitola 6: Dcera se detoxikuje (S01E06)
další epizody (8)
Atypický (TV seriál)
Pravidla Ernsta Shackletona pro přežití (S02E10)
Rituálíčky (S02E09)
Život pod úhlem (S02E08)
další epizody (8)
Ray Donovan (TV seriál)
Baby (S06E10)
Dream On (S06E09)
Who Once Was Dead (S06E08)
další epizody (9)
2017 Atypický (TV seriál)
Utišující vlastnosti sněhu (S01E08)
Ztracená masová kulička (S01E07)
To je moje mikina (S01E05)
další epizody (7)
Smilf (TV seriál)
Half a Sheet Cake & a Blue-Raspberry Slushie (S01E03)
A Box of Dunkies and Two Squirts of Maple Syrup (S01E01)
Angie Tribeca (TV seriál)
Murder Gras (S03E02)
Quantico (TV seriál)
MHORDER (S02E19)
KUMONK (S02E18)
Silicon Valley (TV seriál)
The Blood Boy (S04E05)
Ray Donovan (TV seriál)
Mister Lucky (S05E09)
Horses (S05E08)
Shelley Duvall (S05E06)
další epizody (6)
2016 Quantico (TV seriál)
Yes (S01E22)
Right (S01E21)
Drive (S01E20)
další epizody (11)
2015 Quantico (TV seriál)
Inside (S01E11)
Quantico (S01E10)
Guilty (S01E09)
další epizody (11)
Resident Advisors (TV seriál)
The Fire (E07)
Halloween (E06)
Alcohol Awareness (E05)
další epizody (7)
2013 Revoluce (TV seriál)
Boj (S01E11)
2012 Revoluce (TV seriál)
Je to jen moje chyba (S01E10)
Kašmír (S01E09)
Pevné pouto (S01E08)
další epizody (10)
2010 Memphis Beat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky