foto

Allan Eastman

  • nar. 6.7.1948 (72 let)
    Manitoba, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1996 Nebezpečná zóna
1989 Champagne Charlie (TV film)
1987 Bláznivý měsíc
Ford: Muž a stroj (TV film)
1985 The War Boy
1976 Sweeter Song, A

TV seriály

2000 Andromeda (TV seriál)
1999 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Relativita (S05E23)
1998 Krajní meze (TV seriál)
Stvůra (S04E18)
V jiném životě (S04E04)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Kořist (S04E16)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Čest mezi zloději (S06E15)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
Oheň a voda (S01E12)
Night Man (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
Truth (S01E02)
Decision (S01E01)
1996 Poltergeist (TV seriál)
Revelations (S01E16)
Fox Spirit (S01E13)
Doppleganger (S01E08)
další epizody (5)
Cesta do neznáma (TV seriál)
Velká hra (S02E10)
Krajní meze (TV seriál)
Za oponou (S02E06)
1994 Robocop (TV seriál)
TekWar (TV seriál)
1993 Matrix (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Smut and Nothin' But (S03E36)
Tess (S03E30)
Patsy (S03E14)
1992 Vražedné pobřeží (TV seriál)
The Pro and the Con (S03E07)
Stranger in Paradise (S03E06)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
1988 Válka světů (TV seriál)
1986 Race for the Bomb (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1987 Ford: Muž a stroj (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky