foto

Ed Beechner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 It's All About You
2001 Elita
1997 Legal Deceit
1995 Smrtící epidemie
1994 Smrt v dohledu
Čas rozhodnutí
1992 From the Files of Joseph Wambaugh: A Jury of One (TV film)
Trancers III
Zhoubná vášeň
1991 Heroes of Desert Storm, The (TV film)
1989 Nashville Beat (TV film)

TV seriály

2003 Dragnet (TV seriál)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Konec cesty (S07E11)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
Popular (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
One World (TV seriál)
Style and Substance (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Ve výšce 30.000 stop (S04E07)
1996 Temné nebe (TV seriál)
1995 Deadly Games (TV seriál)
1993 Big Wave Dave's (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Human Factor, The (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
Městečko Evening Shade (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Charles in Charge (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace