foto

Clare Kilner

  • nar. Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Child P.O.W.
Gideon's Gift
2009 Americká panna
2005 Dokonalá partie
2003 Láskou praštěná
1999 Janice Beard: 45 Words Per Minute

TV seriály

2019 Maličkosti (TV seriál)
Všechno nejlepší, ku*** (S01E04)
Palác koček (S01E03)
Krypton (TV seriál)
Mercy (S02E08)
Drápy (TV seriál)
Fly Like An Eagle (S03E06)
Sneaky Pete (TV seriál)
The Vermont Victim & The Bakersfield Hustle (S03E04)
The Stamford Trust Fall (S03E03)
2018 Delicious (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2017 Delicious (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
Episode 2 (S01E02)
Dobré mravy (TV seriál)
Because I'm Mrs. Claus (S02E03)
2016 Delicious (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2015 Průměrňákovi (TV seriál)
Mejdan v lomu (S06E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky