foto

Diane Neal

  • nar. 17.11.1975 (43 let)
    Alexandria, Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Diane Neal se narodila 17. listopadu 1976 v Alexandrii, Virginia. Její otec Christopher je federální právník a matka Colleen je učitelka matematiky. Diane má dvě starší sestry, Leigh a Erin.

Diane účinkovala v mnoha seriálech ve vedlejších rolích, například: NCIS: Námořní vyšetřovací služba, Ve službách FBI, Kravaťáci a další. Její neúspěšnější rolí je postava Casey Novak v seriálu Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti.

Na kontě má i filmovou roli, když ve filmech Dracula 2: Vzkříšení a Dracula III: Odkaz ztvárnila roli Elizabeth Blaine.

V roce 2005 se Diane provdala za Marcuse Fitzgeralda.


poutník Rostislav "Rosta6" Jaroš

Herecká filmografie

Filmy

2014 After
Steel & Stilettos
2013 Newlyweeds
Santorini Blue
This Magic Moment (TV film)
2011 Dirty Movie
2009 Moje falešná svatba (TV film)
2005 Dracula III: Odkaz
2003 Dracula 2: Vzkříšení
Second Born

TV seriály

2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Ztracené dítě (S01E20)
Chodící mrtvola (S01E13)
Hlubina (S01E12)
Stoupenci zla (TV seriál)
Zúčtování (S03E15)
Živý nebo mrtvý (S03E14)
Prostá výměna (S03E13)
další epizody (4)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Stín pochybností (S06E09)
2014 Power (TV seriál)
Best Laid Plans (S01E08)
I Gotta Go (S01E05)
Who Are You? (S01E04)
další epizody (4)
Kravaťáci (TV seriál)
Není cesty ven (S03E16)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
San Dominick (S12E05)
2013 Kravaťáci (TV seriál)
Šelmy útočí (S02E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vždy připraven (S11E06)
2012 Kravaťáci (TV seriál)
Bod zlomu (S02E05)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ztraceni v moři (S10E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Valentine's Day (S13E18)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Přístav v bezpečí (S09E05)
Lodě v noci (S08E11)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Missing Pieces (S13E05)
Double Strands (S13E04)
Blood Brothers (S13E03)
další epizody (4)
2010 Ve službách FBI (TV seriál)
Figurka (S01E13)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Střet kompetencí (S07E18)
2008 Studio 30 Rock (TV seriál)
Třídní sraz (S03E05)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Cold (S09E19)
Trade (S09E18)
Authority (S09E17)
další epizody (8)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Paternity (S09E09)
Fight (S09E08)
Blinded (S09E07)
další epizody (21)
2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Choreographed (S08E09)
Cage (S08E08)
Underbelly (S08E07)
další epizody (18)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Cizí element (S07E11)
Bouře (S07E10)
Útěk z domova (S07E09)
další epizody (22)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Soužení (S06E10)
Bezmocné ženy (S06E09)
Pochybnost (S06E08)
další epizody (24)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Útěk (S05E11)
Otřes (S05E10)
Kontrola (S05E09)
další epizody (7)
2002 American Embassy, The (TV seriál)
Taxík (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Výsměch (S03E10)
2000 Ed (TV seriál)

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace