foto

Dove Cameron

  • nar. 15.1.1996 (23 let)
    Seattle, Washington, USA

Biografie

Dove Cameron, vlastním jménem Chloe Hosterman, se narodila 15. ledna 1996 v americkém Seattlu. Má jednu sestru Claire. Dove se nejvíce proslavila ve spolupraci s Disney Channelem. Zahrála si v Disney filmu Cloud 9 a Následníci. Také hrála dvojroli v seriálu LIV & MADDIE. Nyní se Dove věnuje spíše zpěvu. Spolu se svým snoubencem Ryanem McCartanem totiž tvoří pěvecké duo The Girl and The Dreamcatcher. Mají na kontě desítky coverů a tři vlastní písně.

Šárka "Sarkakon" Konopiská

Herecká filmografie

Filmy

2019 Angry Birds ve filmu 2
Descendants 3 (TV film)
Marvel Rising: Chasing Ghosts (TV film)
2018 Já, knedlíček
Marvel Rising: Secret Warriors
2017 Následníci 2 (TV film)
2016 Hairspray Live! (TV film)
2015 Barely Lethal
Následníci (TV film)
R.L. Stine's Monsterville: The Cabinet of Souls (TV film)
2014 Cloud 9 (TV film)
2013 Bits and Pieces (TV film)

TV seriály

2018 Marvel Rising: Initiation (TV seriál)
Angie Tribeca (TV seriál)
Glitch Perfect (S04E02)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
All Roads Lead... (S05E18)
The Honeymoon (S05E17)
Inside Voices (S05E16)
další epizody (6)
2017 Liv a Maddie (TV seriál)
End-A-Rooney (S04E15)
Voice-A-Rooney (S04E14)
Sing It Live-A-Rooney (S04E13)
další epizody (9)
2016 Soy Luna (TV seriál)
Liv a Maddie (TV seriál)
Cali Christmas-A-Rooney (S04E06)
Slumber Party-A-Rooney (S04E05)
Sing It Louder!!-A-Rooney (S04E04)
další epizody (17)
2015 Následníci: Kouzelný svět (TV seriál)
Liv a Maddie (TV seriál)
Joy To-A-Rooney (S03E09)
Ask Her More-A-Rooney (S03E08)
Meatball-A-Rooney (S03E07)
další epizody (26)
2014 Liv a Maddie (TV seriál)
New Year's Eve-A-Rooney (S02E07)
Hoops-A-Rooney (S02E06)
Match-A-Rooney (S02E05)
další epizody (18)
2013 Liv a Maddie (TV seriál)
Fa-la-la-A-Rooney (S01E10)
Sweet 16-A-Rooney (S01E09)
Brain-A-Rooney (S01E08)
další epizody (10)
2012 Malibu Country (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Father's Day (S02E05)
A Beautiful Mess (S02E04)
2008 Mentalista (TV seriál)

Dokumentární

2015 Descendants: Set It Off! (TV film)

Hudební videoklipy

2018 Dolly Parton - Girl in the Movies (hudební videoklip) - a.z.

Host

TV pořady

2015 Radio Disney Music Awards 2015 (TV pořad)
2014 Kresli a hádej (TV pořad)
2012 Disney Channel's This Is Who I Am (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(25)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace