Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Willowdean, které její matka neřekne jinak než knedlíček, je oplácaná dcera bývalé královny krásy. Ze vzdoru se přihlásí do matčiny soutěže o nejkrásnější teenagerku. Způsobí tím rozruch a revoluci v oblasti podobných klání, obzvláště poté, co se jejím příkladem začnou řídit i další dívky. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (53)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Další rádoby vyrovnaný a spokojený Knedlík, který vlastně vůbec vyrovnaný a spokojený není. (K prozření mu mimochodem stačila jedna jediná líbačka s klukem, který mu v návalu vášně sáhl na špek.) Když pominu zápletku se zesnulou tetou, za kterou by se nemuselo stydět kdejaké drama, tak je "Já, Knedlíček" jen nuda (druhou polovinu jsem asi 3x posunula) a stereotypní šeď. A jelikož jsem navíc nečetla knižní předlohu, tak jsem úplně nepochopila, co si má vlastně divák z filmu odnést. Že sympatické, elegantní a nadané mohou být i holky 120 kg+? Oukej, ale to je trochu málo. Chybělo mi nějaké (JAKÉKOLI!) sebeuvědomění a uznání chyby ze strany hlavní hrdinky. Ať už ve smyslu "oukej, možná bych mohla nechat auto čas od času v garáži a jít do školy / do práce pěšky, abych nebyla zas až taková koule, když jsem se sebou vlastně nespokojená", nebo ve smyslu "oukej, krásný a hubený holky nejsou vždycky vyzobaný nebo zlý, jak jsem si myslela" alá "Slečna drsňák". P.S.: Dovolím si vypíchnout jednu větu, která mě osobně velmi zaujala a potěšila, protože se jí dnes málokdo řídí. "No, možná můžeme dát najevo svůj názor, aniž bychom kazily soutěž všem ostatním." Bingo. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem, že se mi to bude až tak moc líbit, ale jsem unesená. Je to skvělá hudební komedie, která vás rozesměje a dojme. Hlavní hrdinka je sympatická již od začátku a soucítíte s jejími pocity a problémy. Jedná se spíše o ženský film, který není nijak originální, jelikož se věnuje ideálu krásy, ale herecky je to skvěle zahrané a to je největší kvalita tohoto snímku. Písně Dolly Parton jsou jen třešničkou na dortu. Skvělý film, ke kterému se budu ráda vracet. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Metráček na americký způsob. Samozřejmě náležitě šablonovitý, klišovitý a předvídatelný. Filmu jsem to odpustila. Jenifer Aniston se nám pomalu přehrála do rolí maminek. Njn, nikdo z nás nemládne. Když už se ale tenhle příběh točil kolem písniček Dolly Parton, tak se tam měla třeba jen na malou chvíli objevit, ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Dumplin´" ma nakoniec viac než príjemne prekvapilo. Začalo to ako okey film plný klasických momentiek a všetkých klišé a šablón. A popravde ten film aj je predvídateľne spracovaný a točíme sa okolo klasických momentiek, ktoré sme videli miliónkrát. No na druhú stranu mám pocit, že má skvelých hercov v hlavných rolách a dobré postavy vo vedľajších rolách, ktoré to pre mňa celé dvíhajú. Nevadia mi klišé, ak to dokážu pretlačiť postavy a spraví sa z toho tým pádom oveľa príjemnejší film, než som čakal. Danielle Macdonald je skvelou hlavnou hrdinkou. Má svoje plusy, má svoje mínusy a potrebuje niektoré veci pochopiť. A hlavne sa vnútorne zmieriť s dvoma vecami. Smrťou jej milovanej tety Lucy a sama so sebou. A nakoľko som sám tučný, dokážem jej veľmi dobre porozumieť a vidieť jej problémy ako skutočné. Nie sú to len veci, ktoré sa dajú vnímať ako klišé. Je potrebné sa vedieť vyrovnať sám so sebou. A prijať sa. Inak nebudeme schopní byť nikdy skutočne šťastní. Vedľajšie postavy Millie a Hannah sú vynikajúce. Prinášajú skvelú komédiu a s Millie prichádza aj veľká dávka srdca. A keď bude mať na konci svoju momentku, prišla mi veľmi zaslúžená. Jennifer Aniston je tu v trošku menej sympatickej role, no pravda je taká, že jej len trvá veľmi dlho, kým niektoré veci pochopí. A keď si ich uvedomí, je to skutočne silná momentka, ktorá funguje. Film však degraduje fakt, že mu chýba trošku väčšej originality. Tentokrát je to dobre zabalené klišé. Ale stále je to klišé. Ale ak mám byť úprimný, tak sa na to oveľa lepšie pozerá, než na tie, ktoré sa ani nevedeli poriadne zabaliť. Takže si myslím, že film môžem odporúčať všetkým, ktorí majú radi tento typ filmov. Je to príjemné, je to milé a má to srdce. A to sa počíta. Hodnotenie: B+ ()

harfuska 

všechny recenze uživatele

Po prestrelkách a krvavých hororoch som si chcela trochu napraviť chuť nejakým feel-good filmom a toto bola správna voľba. Emotívny a hlavne pozitívny film, ktorý síce nepoteší vačšinu mužskej populácie, ale pre dievčatá s pár kilami navyše je to to pravé na zlepšenie nálady. A možno aj na uronenie nejakej slzičky. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Scéna, kde Will (Danielle Macdonald) roztrhne šátky při kouzelném triku, je skutečná. (ČSFD)

Reklama

Reklama