foto

Jeff Pinkner

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Jumanji: Welcome to the Jungle
2016 Pátá vlna
2014 Amazing Spider-Man 2

TV seriály

2015 Zoo (TV seriál)
That Great Big Hill of Hope (S01E13)
Fight or Flight (S01E02)
First Blood (S01E01)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Poznáváme pana Jonese (S01E07)
Příchod (S01E04)
Stará historie (S01E02)
2007 Ztraceni (TV seriál)
Hlava 22 (S03E17)
Muž z Tallahassee (S03E13)
Ne v Portlandu (S03E07)
2006 Ztraceni (TV seriál)
Skleněná baletka (S03E02)
2001 Alias (TV seriál)
The Beast (TV seriál)
2000 The $treet (TV seriál)
1999 Ally (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace