foto

Jeff Pinkner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Jumanji: Další level
2018 Venom
2017 Jumanji: Vítejte v džungli!
Temná věž
2016 Pátá vlna
2014 Amazing Spider-Man 2

TV seriály

2015 Zoo (TV seriál)
Hora naděje (S01E13)
Bojuj, nebo uteč (S01E02)
První krev (S01E01)
2012 Hranice nemožného (TV seriál)
Nový řád 2 (S04E22)
Nový řád 1 (S04E21)
Cestovní povolení (S04E19)
další epizody (5)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Subjekt 9 (S04E04)
Ani tady, ani tam (S04E01)
Den, kdy jsme zemřeli (S03E22)
další epizody (7)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Vchod (S03E08)
Olívie (S03E01)
Na druhé straně 2 (S02E23)
další epizody (6)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Srpen (S02E08)
Všechno totiž existuje víckrát (S01E20)
Nezvolená cesta (S01E19)
další epizody (4)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Poznáváme pana Jonese (S01E07)
Příchod (S01E04)
Stará historie (S01E02)
2007 Ztraceni (TV seriál)
Hlava 22 (S03E17)
Muž z Tallahassee (S03E13)
Ne v Portlandu (S03E07)
2006 Ztraceni (TV seriál)
Skleněná baletka (S03E02)
Alias (TV seriál)
Všechen čas světa (S05E17)
2005 Alias (TV seriál)
Pandora (S04E15)
Nokturno (S04E06)
2004 Alias (TV seriál)
Vzkříšení (S03E22)
2003 Alias (TV seriál)
Střípky paměti (S03E10)
Shledání (S03E03)
Odpočet (S02E20)
další epizody (4)
2002 Alias (TV seriál)
Ukazatel (S02E05)
Sněhulák (S01E19)
Strana 47 (S01E15)
2001 Alias (TV seriál)
Čas ukáže (S01E08)
The Beast (TV seriál)
2000 The $treet (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Nebezpečné terapie (S04E12)
1999 Ally (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Dědictví (S03E12)
1998 Případ pro Sam (TV seriál)
Zrůda v nás (S03E06)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky