Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Boyd se obává, že mu došly odpovědi, když se obyvatelé města připravují na konec. Tabitha stále doufá, že děti by mohly být klíčem k jejich záchraně. (HBO Max)

Recenze (3)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bylo jasné, že nás na konci budou chtít tvůrci překvapit a naservírovat nám zvrat podobně jako ve finále 1 série. A musím říct, že to co přišlo, jsem vážně nečekal a měl jsem na konci totální husinu. Je jasné, že From je seriál, který bude mít více než 3 série a jen tak to asi tvůrci nebudou chtít ukončit. Poněvadž pro stanici MGM+ je to zřejmě dobře sledovaný, protože je již potvrzena 3 série. A já se těším, co dalšího nám tvůrci předvedou. :-) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále ponúklo zopár prekvapivých momentov, dozvedeli sme sa pôvod tajomného obrazca, navštívime istú stavbu, ktorú sme predpokladali, že vo finále navštívime a na konci sa stane niečo, čo som osobne rozhodne nepredpokladal, že sa môže stať. S finále som tak spokojný, samozrejme s prihliadnutím k tomu, že From je seriál na niekoľko sérií a neponúka tak celkové odpovede, ale iba tie čiastkové. A mňa to baví, i keď určitá frustrácia z toho, že zase treba rok čakať, tu panuje. ()

Reklama

tyna97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak už jsem měla náběh na 5 *, bohužel, samotný závěr zklamal. Kdyby se probudili po nehodě v karavanu, na těch 5 by to bylo. Škoda. Teď zas bude další série kdo ví o čem. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama