Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack nařízne Benovi ledvinu a donutí tak Druhé, aby Sawyera a Kate nechali jít. Ti doběhnou na pláž a snaží se najít nějaký člun, aby se mohli dostat z ostrova. Mezitím je pronásledovatelé doženou a strhne se přestřelka. Sawyer s Kate běží do džungle, kde je zachrání Alex. Ta jim nabídne, že jim půjčí loď, když jí pomůžou zachránit jejího přítele Karla.
Ben se probouzí a žádá Jacka, aby přivedl Juliet. Uděluje jí pokyny. Když opouští sál, prosí Jacka, aby se vrátil a dokončil operaci - výměnou za to mu pomůže s útěkem Kate a Sawyera.
Uprchlíci dojdou k objektu, kde je vězněn Karl a osvobodí ho. Ten byl zavřený v místnosti, kde mu vymývali mozek a je mimo. Dojdou na pobřeží, kde je dostihne Pickett, který se chce pomstít za smrt své přítelkyně. Když Sawyer nakládá na loď zmateného Karla, tak se do toho vloží Juliet. Kate se s vysílačkou spojí s Jackem, který dokončuje operaci, ale má s ní velké problémy. Žádá od Kate slib. Juliet se vrací na operační sál. Jack se jí ptá, jaké pokyny od Bena dostala, že najednou změnila názor. (PROCESOR)

(více)

Recenze (3)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po několikaměsíční pauze mezi 6. a 7. epizodou se seriál vrátil a diváci po tom všem čekání dostali tohle. Pro mě osobně se jedná o jeden z nejhorších dílů seriálu. Neskutečná otrava. Juliet se nakonec stala mou nejoblíbenější ženskou postavou, ale na flashbacky měla celkem smůlu. ()

Reklama

Reklama