foto

Cesare Zavattini

  • nar. 29.9.1902
    Luzzara, Itálie
  • zem. 13.10.1989 (87 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Muž a jeho pes
1995 Procházka v oblacích
1978 Sanchezovy děti
1977 Ligabue (TV film)
Un cuore semplice
1973 Krátká dovolená
1972 Lo chiameremo Andrea
1970 Slunečnice
Zahrada Finzi-Continiů
1968 Místo pro lásku
Rozmar po italsku
1967 Sedm bratrů
Sedmkrát žena
Čarodějky
1966 Andremo in citta
Hon na lišku
Un monde nouveau
1964 Opačné pohlaví
1963 Boom
Včera, dnes a zítra
1962 Boccaccio '70
Isola di Arturo, L'
Pedro odchází do Sierry
Vězňové z Altony
1961 Poslední soud
1960 Horalka
Il rossetto
Najatý vrah
Rat
1959 Nel blu dipinto di blu
1958 Amore e chiacchiere (Salviamo il panorama)
Žena, o které se mluví
1957 Lidé a vlci
Suor Letizia
1956 Střecha
Čtyři kroky do nebe
1955 Il Segno di Venere
1954 Ali - Baba a 40 loupežníků
San Miniato, luglio '44
Zlato Neapole
1953 Cavallina storna, La
Donne proibite
Hlavní nádraží
La passeggiata
Láska ve městě
Piovuto dal cielo
Siamo donne
Ženich pro Annu Zaccheovou
1952 Cinque poveri in automobile
Dobrý den, slone!
Nejkrásnější
Plášť
Umberto D.
Řím v 11 hodin
1951 Mamma mia, che impressione!
Zázrak v Miláně
1950 Cielo è rosso, Il
Prima comunione
È più facile che un cammello...
È primavera...
1949 Au-delà des grilles
Fabiola
Sposa non puo attendere, La
1948 Guerra alla guerra
Zloději kol
1947 Passatore, Il
Sperduti nel buio
Tragický hon
1946 Angelo e il diavolo, L'
Biraghin
Cronaca nera
Děti ulice
Giorno nella vita, Un
Grande aurora, La
Il Testimone
Marito povero, Il
Mondo vuole così, Il
Roma città libera
Sconosciuto di San Marino, Lo
1945 Canto, ma sottovoce
La freccia nel fianco
1944 Děti se na nás dívají
1943 Gian Burrasca
I nostri sogni
Il birichino di papà
Silenzio, si gira!
1942 Avanti c'è posto
C'e sempre un ma!
Don Cesare di Bazan
Quarta pagina
Sette peccati, I
Čtyři kroky v oblacích
1941 Una famiglia impossibile
Zamilovaná nevinnost
È caduta una donna
1940 San Giovanni decollato
Senza cielo
1939 Bionda sotto chiave
1936 La danza delle lancette
1935 Darò un milione

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace