Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po svém návratu z fronty v II. světové války se Paul Sutton setká s Victorií Aragónovou, která je na cestě domů. Její domov se nachází ve vinařské oblasti Las Nubes v Mexiku. Zoufalá Victorie se bojí přijít domů kvůli svému despotickému otci, protože čeká dítě s cizím mužem. Paul, který je očarován jejím šarmem ji nabídne, že ji bude na statek doprovázet a předstírat, že jsou novomanželé. V době oslav nové úrody hrozna se však oba dva do sebe zamilují avšak Albertovi, Victoriinimu otci, který dodržuje staré mexické tradice se tento vztah vůbec nezdá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (84)

kersten 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemný film. Príbeh bol síce úplne jednoduchý, ale veľmi ma opantala kultúra a celkové prostredie jednej mexickej rodiny, víno a horúce letné noci, charizmatický Keanu Reeves, Anthony Quinn. Jednoduchý film, s jednoduchou zápletkou a predvídatelným koncom, ale predsa má dačo do seba a mne sa veľmi páááčil ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Taková mexická romance z pěkného vinařského prostředí, z níž si nejvíce zapamatujete, jak je pěkné, když víno šlapou ženy, namísto použití lisů. Hygienickou stránku ponechme stranou. Kdyby tam nehrál Keanu, tak je to asi z poloviny tak dobré. A ta jeho Mechikánka byla taky docela dobrá, tedy pěkná. Samozřejmě vám v paměti uvízne taky čestná role mistra Quinna. ()

Reklama

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

AWitC má krásnou Lubezkiho kameru, sympatického Reevese a hlavně herecké pardály, Anthonyho Quinna a Giancarla Gianniniho, kteří svým živelným entusiasmem a hereckým charismatem intenzivně pumpujou uměleckou kvalitu snímku nad průměr. Pomalé tempo, životní nadhled a humor dělají z filmu příjemně strávenou hodinu a půl, k puncu nezapomenutelné romantiky tomu ale něco chybí. Možná trochu pečlivější příběh, který se vyváženěji soustředí na obsah (neústupný Gianniniho otec by si zasloužil více rozpracovat stejně jako samotný vztah dvou (ne)zamilovaných)) a atmosféru, nicméně i díky tomu tahle staroškolsky pomalá a jemná romantika pohladí a navodí příjemný feeling. 75% ()

marysa 

všechny recenze uživatele

Sladke a predvidatelne ako burky z tepla, ale ja mam jednoducho slabost pre filmy ohohravajuce sa v nadhernom prostredi vinic. Mozno prave predstava straveneho leta oberanim hrozna a zazitim atmosfery zberu sposobila, ze ma tento film bavil. Navyse iskrenie medzi hlavnymi predstavitelmi bolo neprehliadnutelne. ()

Erinien 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film nemá cenu koukat pokud nezbožňujete Keanu Reevese (já ho teda žeru a to i přes to, že mu ty romantické filmy tak úplně nejdou a dost často mu je nevěřím). Tento film si také muže pustit jako kulisu k nějaké práci ale rozhodně tím, že se na něj nepodíváte o nic nepříjdete. Existují jiné romantické filmy o vínu, které mě vzaly víc. A pozn.: vůbec nechápu jakto že mexikánci hrají české dechovky. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama