foto

Miroslav Chyška

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Trosečník (TV film)
2014 Všiváci
10 pravidel jak sbalit holku
2009 Ať žijí rytíři!
2007 O život
Škola ve mlejně (TV film)
2006 Past na Ježíška (TV film)
Rafťáci
Ro(c)k podvraťáků
2004 Snowboarďáci

TV seriály

2009 Ať žijí rytíři! (TV seriál)
2005 Snowboarďáci (TV seriál)

Herecká filmografie

Zvukařská filmografie

Dokumentární

2015 Dan Bárta & Illustratosphere Symphonic (koncert)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace