foto

Miroslav Chyška

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2018 J.A.R. - Eskalace dobra (koncert)
2015 Dan Bárta & Illustratosphere Symphonic (koncert)
2009 ČT Live - J.A.R. 20 let: PLES ES (koncert)
2008 J.A.R. koncert (koncert)
1999 J.A.R.: V deseti letí desetiletím

Divadelní záznam

2005 Jesus Christ Superstar (divadelní záznam)

Zvukařská filmografie

Dokumentární

2015 Dan Bárta & Illustratosphere Symphonic (koncert)

Host

TV pořady

2018 Ceny Anděl 2017 (TV pořad)
2015 Kombo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce