foto

Peter Sattmann

  • nar. 26.12.1947 (71 let)
    Zwickau, Sachsen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Das Traumschiff: Sambia (TV film)
Katie Fforde: Wachgeküsst (TV film)
Wenn's um Liebe geht (TV film)
2017 Katie Fforde: Ztracené srdce (TV film)
2016 Emma nach Mitternacht – Frau Hölle (TV film)
Handwerker und andere Katastrophen (TV film)
Osudové léto v Dánsku (TV film)
2015 Kubanisch für Fortgeschrittene (TV film)
Tatort - Roomservice (TV film)
2014 Bella a stěhování (TV film)
Dora Heldt: Herzlichen Glückwunsch, Sie haben gewonnen! (TV film)
Inga Lindström: Hvězdy nad Ölandem (TV film)
Katie Fforde: Osudové interview (TV film)
2013 Bella a rodinná pouta (TV film)
Die Erfinderbraut (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Sizilien (TV film)
Utta Danella: Kdo políbí doktora? (TV film)
2012 Inga Lindström: Píseň pro mou dcerku (TV film)
Každý dělá, co umí
Zu schön um wahr zu sein (TV film)
2011 Dora Heldt: Tante Inge haut ab (TV film)
Loď snů - Kambodža (TV film)
Nach der Hochzeit bin ich weg! (TV film)
Rosamunde Pilcher: Rodinná firma (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Cesta za štěstím (TV film)
2010 Léto v Marrakeši (TV film)
Meine wunderbare Familie ...in anderen Umständen (TV film)
Vater aus heiterem Himmel (TV film)
2009 Bleib bei mir (TV film)
Heute keine Entlassung (TV film)
Inga Lindström: Mia a její sestry (TV film)
Letní šálek čokolády (TV film)
Plavba snů: Marrákeš (TV film)
Rosamunde Pilcher: Dej, ať je to láska (TV film)
Smrt v lepší společnosti: Smrtící růže (TV film)
Was glücklich macht (TV film)
2008 1:0 für das Glück (TV film)
Einmal Toskana und zurück (TV film)
Liebe im Halteverbot (TV film)
Loď snů: Kilimandžáro, Maledivy a Indie (TV film)
Mein Traum von Venedig (TV film)
Wilsberg - Das Jubiläum (TV film)
2007 Der Sonnenhof (TV film)
Ich heirate meine Frau (TV film)
Noch einmal zwanzig sein ... (TV film)
2006 Die Liebe kommt selten allein (TV film)
Má krásná nepřítelkyně (TV film)
2005 Der letzte Tanz (TV film)
Emilia - Die zweite Chance (TV film)
Emilia - Familienbande (TV film)
Liebe wie am ersten Tag (TV film)
Moje sestra a já (TV film)
Prinz und Paparazzi (TV film)
2004 Ein Gauner Gottes (TV film)
Schöne Witwen küssen besser (TV film)
2003 Dann kamst du (TV film)
Das Schönste Geschenk meines Lebens (TV film)
Die Eltern der Braut (TV film)
Liebe zartbitter (TV film)
Pfundskerl - Engel: Retter der Senioren, Der (TV film)
Pralinková královna (TV film)
Tochter meines Herzens (TV film)
2002 Ein Liebhaber zu viel ist noch zu wenig (TV film)
Eva Blond I: Vrah vynáší rozsudek (TV film)
Místo činu: Brémy - Stíny (TV film)
Zwei alte Gauner (TV film)
2001 Anwalt Abel - Salut, Abel! (TV film)
Anwalt Abel - Zuckerbrot und Peitsche (TV film)
Aszendent Liebe (TV film)
Engel sucht Flügel (TV film)
Ich pfeif' auf schöne Männer (TV film)
Küss mich, Tiger! (TV film)
Starkes Team - Lug und Trug, Ein (TV film)
Wie buchstabiert man Liebe? (TV film)
Zwei Engel auf Streife (TV film)
2000 Die Blauen und die grauen Tage (TV film)
Klub milionářů (TV film)
S ďáblem v duši (TV film)
Schweigen ist Gold (TV film)
1999 Anwalt Abel - In tödlicher Gefahr (TV film)
Das Traumschiff - Namibia (TV film)
Liebe, Lügen und Geheimnisse (TV film)
Männer sind wie Schokolade (TV film)
Osudný internet (TV film)
Polizeiruf 110 - Kopfgeldjäger (TV film)
Polizeiruf 110 - Mordsfreunde (TV film)
St. Pauli Nacht
Tatort - Traumhaus (TV film)
1998 Anwalt Abel - Todesurteil für eine Dirne (TV film)
Frauen lügen nicht
Freiwild (TV film)
Moc (TV film)
1997 Bandits
Heiß und kalt (TV film)
Simones Entscheidung (TV film)
Virus X - Der Atem des Todes (TV film)
1996 Angst hat eine kalte Hand (TV film)
Babuschka (TV film)
Schuldig auf Verdacht (TV film)
Unser Mann: Das Siegel des Todes (TV film)
Zvláštní poslání: Rudá smrt (TV film)
Zvláštní poslání: Slepé oči žalují (TV film)
1995 Alte Freunde küßt man nicht (TV film)
Eingeschlossen - Die Nacht mit einem Mörder (TV film)
Frau will nach oben, Eine (TV film)
Nur der Sieg zählt (TV film)
Verliebte Feinde (TV film)
1994 Glück im Grünen (TV film)
Ich klage an (TV film)
Lauras Entscheidung (TV film)
Skleněný dům (TV film)
Smrt v Miami (TV film)
1993 Bez líčidla (studentský film)
Bock zuviel, Ein (TV film)
Dov'eri quella notte (TV film)
Gefährliche Verbindung (TV film)
1992 Absurde Mord, Der (TV film)
Einer stirbt bestimmt (TV film)
Geboren 1999 (TV film)
1991 Ao Fim da Noite
Männer vom K3 - Auge um Auge, Die (TV film)
Von Gewalt keine Rede (TV film)
Willkommen im Paradies
1990 Mich will ja keiner (TV film)
1989 Der Geschichtenerzähler
Jenseits von Blau
Karambolage (TV film)
Radiofieber (TV film)
Tote leben nicht allein (TV film)
Wie du mir... (TV film)
Zugzwang
Záhada Dicka Francise: Motiv koní (TV film)
1988 Familienschande (TV film)
Männer vom K3 - Schützenfest, Die (TV film)
Naheliegender Mord, Ein (TV film)
Neapel sehen und erben (TV film)
1987 Haus im Nebel, Das (TV film)
Klette, Die (TV film)
Rätsel der Sandbank, Das (TV film)
1986 Geheimnis in Cornwall (TV film)
1985 Im Innern des Wals
1984 Das Leise Gift (TV film)
Feuer für den großen Drachen (TV film)
Führer durch die Welt (TV film)
Kerbels Flucht (TV film)
1983 Hauptsache konsequent (TV film)
1982 Gast, Der (TV film)
1979 Kotte (TV film)
1977 Brüder, Die
Smrt nebo svobodu
1976 Romeo und Julia (TV film)

TV seriály

2019 Rozmarné jaro (TV seriál)
Sand unter den Füßen (E22)
2018 Rozmarné jaro (TV seriál)
Wenn Kraniche fliegen (E17)
2017 Rozmarné jaro (TV seriál)
Nichts gegen Papa (E14)
Životní poslání (E13)
Schritt ins Licht (E12)
2016 Rozmarné jaro (TV seriál)
Dávné vzpomínky (E11)
Osudový omyl (E10)
2007 Plavba snů (TV seriál)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
Tři rakve a jedno dítě (E08)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Mrtvý z močálu (S11E03)
2003 Vyšetřovatel (TV seriál)
Absender unbekannt (S03E05)
2002 Blond: Eva Blond! (TV seriál)
Speciální jednotka (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zwei Engel auf Streife (TV seriál)
2000 Der Pfundskerl (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
1996 Die Geliebte (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Havelkaiser, Der (TV seriál)
Nacht der Frauen (TV seriál)
Nur eine kleine Affäre (TV seriál)
1993 Charlemagne, le prince à cheval (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1991 Ragnatela, La (TV seriál)
1989 Der Bastard (TV seriál)
Le grand secret (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)
1985 Von einem, der auszog (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Fall Maurizius, Der (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2006 Salam Cinema: Die iranische Familie Makhmalbaf und ihre Filme (TV film)

Host

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace