foto

John Stephenson

  • nar. 9.8.1923
    Kenosha, Wisconsin, USA
  • zem. 15.5.2015 (91 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Méďa Béďa: Kouzelný let fešné husy
1982 Vánoční dovádění Médi Bédi (TV film)
1980 Méďa Béďa: První vánoce (TV film)
1972 Yogi's Ark Lark (TV film)
1956 Teenage Rebel

TV seriály

1991 Yo Yogi! (TV seriál)
1985 Yogi's Treasure Hunt (TV seriál)
1978 Galaxy Goof-Ups (TV seriál)
Yogi's Space Race (TV seriál)
1973 Super Friends (TV seriál)
Yogi's Gang (TV seriál)
1968 Wacky Races (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Our Man in Leotards (S01E10)
1960 Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Gallant Grafter (S03E15)
1959 Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Borrowed Brunette (S02E13)
1957 Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Runaway Corpse (S01E10)
1951 I Love Lucy (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace