foto

Gordon Thomson

  • nar. 2.3.1945 (73 let)
    Ottawa, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Golden Globes

  • 1988 -Dynastie (TV seriál) (Nejlepší herec ve vedlejší roli v seriálu nebo TV filmu)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Afterburn/Aftershock
2008 Ženy v akci (TV film)
2006 Malá Miss Sunshine
Poseidon
1997 Omyl
1995 Dárce
1990 Arrivederci Roma
1983 Candy the Stripper
1982 Love
1981 Intruder, The
1978 Leopard in the Snow
1977 Starship Invasions
1972 Tales from Muppetland: The Frog Prince
1969 Explosion

TV seriály

2016 Ladies of the Lake (TV seriál)
2011 DeVanity (TV seriál)
2001 State of Grace (TV seriál)
2000 Grosse Pointe (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1997 Sunset Beach (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
The Fifth Wheel (S04E14)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
Horká linka (TV seriál)
1993 Family Passions (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
Glitter (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1978 High Hopes (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 Norman Corwin Presents (TV seriál)
1971 Polka Dot Door (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2013 Inside Web Series (TV seriál)
2002 Intimate Portrait: Emma Samms (TV film)
2001 Dynasty: The E! True Hollywood Story (TV film)
1999 After They Were Famous (TV seriál)
1987 Biography (TV seriál)

TV pořady

2012 Home & Family (TV pořad)
2006 Dynasty Reunion: Catfights & Caviar (TV pořad)
2002 When Shoulderpads Ruled the World (TV pořad)
1982 Wogan (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace