foto

Robert Fortier

  • nar. 5.11.1926
    Západní Hollywood, California, USA
  • zem. 1.1.2005 (78 let)
    Orange, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 O.C. a Stiggs
1980 Pepek námořník
Zdraví
1978 Nebe může počkat
Svatba
1977 Tři ženy
1971 McCabe a paní Millerová
1968 Alexander the Great (TV film)
1966 Incubus
1958 Fearmakers, The
1955 The Girl Rush
1954 Lady in the Dark (TV film)
1952 Zpívání v dešti
1951 Show Boat
Texas Carnival
1950 Let's Dance

TV seriály

1968 Star Trek (TV seriál)
Byť zvána jinak (S02E21)
1965 The Smothers Brothers Show (TV seriál)
1964 Profiles in Courage (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1960 Full Circle (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Troubleshooters (TV seriál)
1958 U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 December Bride (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace