foto

Jean-Claude Bouillon

  • nar. 27.12.1941
    Epinay-sur-Seine, Seine-Saint-Denis, Francie
  • zem. 31.7.2017 (75 let)
    Marseille, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 22 výstřelů
2006 Zmije
2005 Kavalkáda
2003 Projet Gamma
2002 Ostrov, kde se zastavil čas (TV film)
2000 Amour sur un fil, L' (TV film)
Komisař Moulin: Policajt v kleštích (TV film)
1999 Jako ryba na suchu
1998 Un grand cri d'amour
1997 Dědictví z Las Vegas
1995 Faut pas rire du bonheur
Láska jako prémie (TV film)
1994 Consentement mutuel
1993 Lásky bez lásky
Édith Piaf: Une brève rencontre (TV film)
1992 Jour du serpent, Le (TV film)
Un beau petit milliard (TV film)
1991 Enfants du vent, Les
1990 Colore della vittoria, II (TV film)
Piccolo popolo, Il (TV film)
The March
1988 Nesnesitelná lehkost bytí
Sueurs froides: A farceur, farceur et demi (TV film)
1984 Fanny Morgane oder Irgendwie muß das Glück ja heißen (TV film)
1982 Nuit du général Boulanger, La (TV film)
1981 Signé Furax
1980 Legie na Kolwezi
Scopitone
Un escargot dans la tête
1979 Divorcement, Le
Mers El-Kebir (TV film)
Mme de Sévigné: Idylle familiale avec Bussy-Rabutin (TV film)
1978 Enfant de la nuit, L'
Haro
Noční hlídka (TV film)
Ve státním zájmu
1977 Borgia ou le sang doré, Les (TV film)
1974 Julie
La conciliation ou anatomie d'un otage (TV film)
1973 Comme un scorpion (TV film)
On l'appelait Tamerlan (TV film)
1972 Hellé
1971 Bez zpáteční jízdenky
Faire l'amour... De la pilule à l'ordinateur
La cavale
Léa l'hiver
1970 Champignon, Le
Dernier homme, Le
Désirella
1969 Tout peut arriver
1967 Antoine et Cléopâtre (TV film)
La Bouquetière des innocents (TV film)
1966 Made in U.S.A.

TV seriály

2014 Jusqu'au dernier (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Caïn (TV seriál)
L'île (S02E05)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
Soudce Bartoli (TV seriál)
2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Angle mort (S04E05)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1999 Žena zákona (TV seriál)
Bébés volés (S04E03)
1998 Cap des Pins (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Mrtvola na kolejích (S05E01)
1994 Avocat d'office (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Deepwater Haven (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1990 Un enfant dans la tourmente (TV seriál)
1988 Drôles d'histoires (TV seriál)
Hemingway (TV seriál)
1984 Patrik Pacard (TV seriál)
1983 Stopař (TV seriál)
1981 Roses de Dublin, Les (TV seriál)
1980 Ringstraßenpalais (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Pèlerinage, Le (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)
1972 Alexander Zwo (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)

Dokumentární

2004 Les 40 ans de la 2 (TV film)

Host

TV pořady

1994 Vincent à l'heure (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky