foto

Bruce McCulloch

  • nar. 12.5.1961 (58 let)
    Edmonton, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2006 Vezmi mě zpátky
2005 Back to Norm (TV film)
2002 Zloději z Harvardu
1999 Superstar
1998 Samotáři v New Yorku
1992 Coleslaw Warehouse

TV seriály

2019 TallBoyz (TV seriál)
2018 Schitt's Creek (TV seriál)
Baby Sprinkle (S04E10)
The Olive Branch (S04E09)
Open Mic (S04E06)
další epizody (6)
Trailer Park Boys (TV seriál)
Will You For To Be F**king Married To Me? (S12E08)
Big C**k (S12E07)
2016 Brooklyn 99 (TV seriál)
Karen Peralta (S03E14)
2015 Young Drunk Punk (TV seriál)
1988 Kids in the Hall, The (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Superpoldové 2
2002 Kids in the Hall: Tour of Duty
Zloději z Harvardu
1999 Čmuchalky
1998 Samotáři v New Yorku
1996 Droga štěstí
1987 Anna ze Zelených vršků: Další osudy (TV film)

TV seriály

2019 TallBoyz (TV seriál)
2017 Muž hledá ženu (TV seriál)
Dolphin (S03E08)
2015 Young Drunk Punk (TV seriál)
2014 Spun Out (TV seriál)
2013 Arrested Development (TV seriál)
A New Attitude (S04E11)
Colony Collapse (S04E07)
2012 Workaholics (TV seriál)
To Kill a Chupacabraj (S03E04)
2010 Kids in the Hall: Death Comes to Town (TV seriál)
2004 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Profesor a chůva (S04E10)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Všechno nejlepší, mami (S03E18)
2001 Historky z města (TV seriál)
1998 Twitch City (TV seriál)
1988 Kids in the Hall, The (TV seriál)

Dokumentární

2005 Comedy Gold (TV film)
2001 Kids in the Hall: Same Guys, New Dresses

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Young Drunk Punk (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 Comedy Central Canned Ham: Stealing Harvard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky