foto

Amrita Acharia

  • nar. 1987
    Nepál
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Amrita Acharia je nepálská herečka narozena 24. prosince roku 1990 v Kathmandu (Nepal). Její otec je nepálského původu a matka ukrajinského.  Jako mladá musela hodně cestovat, proto se dá říct, že vyrůstala v místech jakými jsou Nepál, Norsko, Ukrajina a Anglie. Je velmi pravděpodobné, že právě díky tomu je zkušená v ovládání několika světových jazyků jakými jsou ruský, ukrajinský, nepálský, anglický či norský jazyk.

Amrita navštěvovala střední školu v Norsku. Po jejím dokončení ve svých 19 letech odstartovala svou hereckou kariéru v Anglii, kde se přestěhovala. Za svou kariéru si zahrála například roli Dothraki v seriálu Game of Thrones, nebo roli ve filmu Mrtvý sníh: Rudý vs. mrtvý. Amrita měří pouhých 157 cm.

Petr "KergeSinko" Rada

Herecká filmografie

Filmy

2017 Genesis
Welcome to Curiosity
2016 Kiss the Devil in the Dark
2015 Amar Akbar & Tony
Arrivals
2014 Camouflage
Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý
2013 Jsem tvá
2011 Ďáblův dvojník
Lapland (TV film)
2010 Collectables
In Company of Wolves

TV seriály

2016 Bez poskvrny (TV seriál)
Morderen (S02E08)
Sviket (S02E07)
Jakten (S02E06)
další epizody (8)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Bohové staří a noví (S02E06)
Duch Harrenhalu (S02E05)
Zahrada kostí (S02E04)
další epizody (5)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a krev (S01E10)
Baelor (S01E09)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
další epizody (8)
2000 Doctors (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace