foto

Andrew Knott

  • nar. 22.11.1979 (38 let)
    Salford, Velký Manchester, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Moje sestřenice Rachel
2013 Hurá na fotbal
2012 Spike Island
2011 Seamonsters
2010 In Our Name
Ollie Kepler's Expanding Purple World
Sex & Drugs & Rock & Roll
2007 Sick House, The
2006 Šprti
1997 Police 2020
1994 Krasavec Beauty
1993 Tajemná zahrada

TV seriály

2018 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vypusťte klauny (S20E06)
2015 Banana (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Black Work (TV seriál)
2014 The Driver (TV seriál)
Vesnice (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Scott and Bailey (TV seriál)
Neglect (S04E05)
2011 Černé zrcadlo (TV seriál)
Národní hymna (S01E01)
2010 Accused (TV seriál)
2009 Gavin & Stacey (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
2008 Spooks: Code 9 (TV seriál)
Gavin & Stacey (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
2007 Gavin & Stacey (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
2006 Drop Dead Gorgeous (TV seriál)
Life on Mars (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1989 Children's Ward (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

TV pořady

1987 Dispatches (TV pořad)
1978 The South Bank Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace