foto

Benjamin Baroche

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kéž by
2015 Léto
Meurtres à Carcassonne (TV film)
2013 Rouge sang (TV film)
2011 Nedotknutelní
Rodinné zájmy
2010 Coup de chaleur (TV film)
Je n'ai rien oublié
2009 Coeur du sujet, Le (TV film)
L'odyssée de l'amour (TV film)
2008 Paní z Monsoreau (TV film)
Versailles, le rêve d'un roi (TV film)
2007 2 dny v Paříži
Jeskyně smrti
2005 Ohnivé inferno (TV film)
2003 Faux, La (TV film)

TV seriály

2020 Ici tout commence (TV seriál)
Episode 99 (E99)
Episode 98 (E98)
Episode 97 (E97)
další epizody (150)
2019 Policajtka Barbie (TV seriál)
Bon sang ne saurait mentir (S07E09)
Chassez le naturel, il revient au galop (S07E06)
L'Espoir fait vivre (S07E02)
další epizody (4)
2018 Umění zločinu (TV seriál)
Ďáblův malíř - 2. část (S02E06)
Ďáblův malíř - 1. část (S02E05)
Policajtka Barbie (TV seriál)
L'union fait la force - 2ème partie (S06E10)
L'union fait la force - 1ère partie (S06E09)
A la guerre comme à la guerre (S06E08)
další epizody (5)
2017 Chérif (TV seriál)
Meurtre parfait (S04E03)
Policajtka Barbie (TV seriál)
La nuit, tous les chats sont gris (S05E08)
Caïn (TV seriál)
La peau de Caïn partie 2 (S05E10)
Révision partie 2 (S05E06)
Révision partie 1 (S05E05)
2016 Nina (TV seriál)
Auf Wiedersehen (S02E10)
Le Sang de la vigne (TV seriál)
Ne tirez pas sur le caviste (S05E04)
Profil zločinu (TV seriál)
Les adieux - Partie 1 (S07E01)
2015 Komisařka Florence (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S01E04)
La Stagiaire (TV seriál)
Une chance de trop (TV seriál)
Accusé (TV seriál)
L'histoire de Laurent (S01E02)
Doc Martin (TV seriál)
Le Loup-garou de Port Garrec (S04E04)
Profil zločinu (TV seriál)
Alice (S06E10)
2014 Příliš brzy (TV seriál)
Ma femme, sa soeur et moi (S04E05)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
Profil zločinu (TV seriál)
Prach v očích (S04E10)
Posedlost (S04E09)
Z otce na syna (S04E08)
další epizody (8)
2012 Chambre 327 (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Des lendemains sombres (S07E02)
2011 Profil zločinu (TV seriál)
Insoupçonnable - Partie 2 (S03E12)
Insoupçonnable - Partie 1 (S03E11)
2010 Co se stalo s Maud? (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
L'Envers du décor (S04E03)
2009 Commissaire Magellan (TV seriál)
La vie est à nous (TV seriál)
2008 La Cour des grands (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Gendarme (S03E02)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Faute de goût (S03E02)
2006 Turbulences (TV seriál)
Équipe médicale d'urgence (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Vertiges (S02E11)
2005 Commissaire Cordier (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)

Dokumentární

2008 Vzestup a pád Versailles: Ludvík XIV.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Apači

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky