foto

Chelsie Preston Crayford

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Into the Rainbow
Salt Bridge
The Inland Road
2016 Beyond the Known World
Jean (TV film)
2014 Co děláme v temnotách
2012 Tajemství drožky (TV film)
Čokoládové pokušení (TV film)
2011 Home by Christmas
2008 Show of Hands
2007 Orel kontra žralok

TV seriály

2018 The New Legends of Monkey (TV seriál)
Until I Met You (E07)
A Crown Does Not Make You King (E06)
Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Tales from the Rift (S03E06)
Unfinished Business (S03E04)
2014 Hope and Wire (TV seriál)
Kód (TV seriál)
2011 Ostré jako břitva (TV seriál)
Armageddon (S04E13)
Big Moves (S04E12)
Jerusalem Revisited (S04E11)
další epizody (13)
2009 The Cult (TV seriál)
2007 My Story (TV seriál)
1999 The Tribe (TV seriál)
1998 A Twist in the Tale (TV seriál)
1992 Shortland Street (TV seriál)

Dokumentární

2017 American Playboy: The Hugh Hefner Story (TV seriál)
1999 Inside Film Awards (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace