foto

Chelsie Preston Crayford

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Savage
2017 Into the Rainbow
Salt Bridge
The Inland Road
2016 Beyond the Known World
Jean (TV film)
2014 Co děláme v temnotách
2012 Tajemství drožky (TV film)
Čokoládové pokušení (TV film)
2011 Home by Christmas
2008 Show of Hands
2007 Orel kontra žralok

TV seriály

2019 The Bad Seed (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2018 Nové opičí legendy (TV seriál)
Until I Met You (S01E07)
A Crown Does Not Make You King (S01E06)
Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Tales from the Rift (S03E06)
Unfinished Business (S03E04)
2014 Hope and Wire (TV seriál)
Kód (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2011 Ostré jako břitva (TV seriál)
Armageddon (S04E13)
Big Moves (S04E12)
Jerusalem Revisited (S04E11)
další epizody (13)
2009 The Cult (TV seriál)
2007 My Story (TV seriál)
1999 The Tribe (TV seriál)
1998 A Twist in the Tale (TV seriál)
1992 Shortland Street (TV seriál)

Dokumentární

2017 American Playboy: The Hugh Hefner Story (TV seriál)
My Way (E10)
Down the Rabbit Hole: The Dorothy Stratten Murder (E09)
Sex, Drugs and DEA Investigations (E08)
další epizody (9)
1999 Inside Film Awards (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Golden Boy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky