foto

Elizabeth Hawthorne

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Než přišla bouře
2016 Světlo mezi oceány
2013 White Lies
2010 After the Waterfall
2009 Underworld: Vzpoura Lycanů
2007 30 dní dlouhá noc
2005 Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň
2004 Druhá šance (TV film)
2001 Exposure
Nikdo tě neuslyší
2000 Divoké líbánky
Jubilee
1999 Lawless (TV film)
1996 Přízraky
1994 Herkules a ztracené království (TV film)
Nákaza
1993 Jack Be Nimble
Monstrum (TV film)
Úplné bezvětří 2 (TV film)
1992 Alex
1985 Hot Target

TV seriály

2015 800 Words (TV seriál)
2011 Nothing Trivial (TV seriál)
2008 Burying Brian (TV seriál)
Tajemství Pravdy (TV seriál)
2005 Klikaři z Aucklandu (TV seriál)
2001 Xena (TV seriál)
Pošlete klony (S06E16)
2000 Cleopatra 2525 (TV seriál)
1999 Greenstone (TV seriál)
1998 Mladý Hercules (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
1992 Shortland Street (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace