foto

Laura Marano

  • nar. 29.11.1995 (22 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Laura Marie Marano se narodila 29. listopadu 1995 v Los Angeles, Kalifornie. Laura je velmi talentovaná americká herečka.

Laura je dcerou univerzitního profesora Damiana Marano a bývalé herečky Ellen Marano. Má starší sestru Vanessu, která je také herečka. Lauřina první herecká role přišla, když jí bylo pět let. Její větší role v televizi byla například v seriálu Beze stopy. Nadabovala také animované filmy jako Hledá se Nemo a Doba ledová 2: Obleva. Zúčastnila se také soutěžní hry stanice FOX, Are You Smarter Than a 5th Grader?. Nejvíce se do povědomí diváků dostala rolí Ally Dawsonové v seriálu Austin & Ally.

Laura začala díky seriálu Austin & Ally i s pěveckou kariérou.

Šárka "Sarkakon" Konopiská

Herecká filmografie

Filmy

2018 The War with Grandpa
2017 Lady Bird
2016 Máma a já: Kalifornský sen (TV film)
2015 A Sort of Homecoming
Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda
Jeden průšvih za druhým (TV film)
2012 Austin & Jessie & Ally (TV film)
2007 Goldfish
Superbad
2006 Doba ledová 2: Obleva
2005 Svěrací kazajka
2003 Hledá se Nemo

TV seriály

2015 Pickle and Peanut (TV seriál)
2014 Kirby Buckets (TV seriál)
2013 Liv a Maddie (TV seriál)
2012 Randy Ninja (TV seriál)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
2010 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Zpětný ráz (E13)
2009 Pejsek Monk (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
1961 (S03E23)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Gary Unmarried (TV seriál)
Ni Hao Kai-lan (TV seriál)
True Jacksonová (TV seriál)
Zpátky do studia (TV seriál)
Od kolébky do hrobu (E08)
2007 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Zpátky do studia (TV seriál)
Něco tam nahoře je (E07)
Gracie a šikana (E06)
První večeře (E03)
další epizody (4)
2006 Dexter (TV seriál)
Táta to ví nejlíp (S01E09)
Pomocná ruka (S01E04)
Huff (TV seriál)
Temné stíny (S02E12)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Xovi (TV seriál)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)

TV pořady

2015 2015 MTV Movie Awards (TV pořad)
Nickelodeon Kids' Choice Awards 2015 (TV pořad)
Radio Disney Music Awards 2015 (TV pořad)
Teen Choice Awards 2015 (TV pořad)
2014 Kresli a hádej (TV pořad)
Princess Rap Battle (TV pořad)
Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
2013 Radio Disney Music Awards (TV pořad)
Teen Choice Awards 2013 (TV pořad)
2012 Disney Channel's This Is Who I Am (TV pořad)
Teen Choice Awards 2012 (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 Laura Marano - Boombox (hudební videoklip)
2014 The Vamps feat. Demi Lovato - Somebody to You (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace