foto

Stephan Schwartz

  • nar. 18.10.1951 (66 let)
    Berlín, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Vichr 2
2014 Tatort - Der Hammer (TV film)
2012 Muži vždycky lžou (TV film)
Weihnachten... ohne mich, mein Schatz! (TV film)
2011 Tatort - Im Netz der Lügen (TV film)
Tatort - Tod einer Lehrerin (TV film)
2005 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Die Schwarzwaldklinik - Neue Zeiten (TV film)
2004 Rosamunde Pilcher: Sen jednoho léta (TV film)
2003 Big Ben - Oslnivá krása (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Auf Liebe und Tod (TV film)
2002 Kobra 11 - Parta (TV film)
2001 Am Anfang war die Eifersucht (TV film)
Besuch aus Bangkok (TV film)
Místo činu - Veletrh mrtvých (TV film)
Tatort - Bienzle und der heimliche Zeuge (TV film)
Zugvögel der Liebe (TV film)
1999 Am Anfang war der Seitensprung (TV film)
Liebe und weitere Katastrophen (TV film)
Nic než pravdu
1997 Die Rättin (TV film)
Guppies zum Tee (TV film)
1995 Alte Freunde küßt man nicht (TV film)
Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Samota pro dva
Spící tygr (TV film)
1993 Im Teufelskreis (TV film)
1989 Beim nächsten Mann wird alles anders
Ein Prachtexemplar (TV film)
1988 Schlaflose Nächte
Schwarze Obelisk, Der (TV film)
Sommer in Lesmona (TV film)
1984 Jagger und Spaghetti
Montagsgeschichten (TV film)
1982 Flucht aus Pommern (TV film)
Komplizen, Die (TV film)
1981 Geld oder Leben (TV film)
1980 Jahre vergehen, Die (TV film)
1979 Victoria
1977 Der Weilburger Kadettenmord (TV film)
Místo činu - Tři oprátky (TV film)
Zvláštní oddělení K1: Vrah s květinou (TV film)
1974 Fluchtgedanken (TV film)
Hausaufsatz, Der (TV film)
Skipper & Co.
1972 Freizeitraum, Bau 2 (TV film)
1971 Is (TV film)
1969 Der vierte Platz (TV film)
Klassenkeile
Život ve dvou
1968 Unwiederbringlich (TV film)
1967 So war Herr Brummell (TV film)
1965 Die eigenen vier Wände (TV film)
Überstunden (TV film)
1963 Würger von Schloß Blackmoor, Der
1962 Buch mit Kapiteln, Ein (TV film)
1959 Der Haustyrann
1958 Solang' die Sterne glüh'n
1957 Die Winzerin von Langenlois
1956 Glockengießer von Tirol, Der

TV seriály

2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
Eva - ganz mein Fall (TV seriál)
Verdammt verliebt (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Einfach Klasse! (TV seriál)
1997 Die Schule am See (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1987 Hafendetektiv (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1982 Bekenntnisse des Hochstaplers Felix Krull (TV seriál)
Die Krimistunde (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
1978 Das Ding (TV seriál)
Onkel Silas (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1976 Gesucht wird... (TV seriál)
1975 PS - Geschichten ums Auto (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Wie würden Sie entscheiden? (TV seriál)
1972 Motiv Liebe (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
1963 Hafenpolizei (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace