foto

Brian Avery

  • nar. 13.7.1940 (78 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Odsouzen k smrti
2005 The Curse of El Charro
2000 Traffic - Nadvláda gangů
1996 Kiss & Tell
1994 Donucen zabíjet
Velká stopa - neuvěřitelné střetnutí
Šampióni 2
1983 Tin Man
1975 Bohatství
1973 Spáč
1968 Cesta do Shilohu
1967 Absolvent
1963 A Ticklish Affair
1962 Hitler
The Four Horsemen of the Apocalypse
1959 The Blue Angel
1958 Mardi Gras

TV seriály

2009 Posel ztracených duší (TV seriál)
Till Death Do Us Start (S05E03)
2006 Mafiosa (TV seriál)
1988 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Buďte na mě hodná (S01E16)
1986 Blacke's Magic (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
Všechno lítá, co peří má (S01E03)
1983 Hotel (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1974 Benjamin Franklin (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
1973 The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
1966 The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1959 Laramie (TV seriál)
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace