foto

Bernd Herzsprung

  • nar. 22.5.1942 (78 let)
    Hamburk, Hamburg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Zwei Herzen und zwölf Pfoten - Zwischen Himmel und Erde (TV film)
2007 Ein unverbesserlicher Dickkopf (TV film)
Günstige Prognose
2006 Goldene Zeiten
Inga Lindström: Dívka z majáku (TV film)
Kde začala láska (TV film)
2005 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Hengstparade (TV film)
Ve jménu mrtvých (TV film)
2004 Hrdost a vášeň (TV film)
Ztracená minulost (TV film)
2003 Die Sitte - Blindes Verlangen (TV film)
Ein mörderisches Spiel (TV film)
Ihr schwerster Fall: Mord am Pool (TV film)
2002 Die Fabelhaften Schwestern (TV film)
Duft des Geldes, Der (TV film)
Křišťálová princezna (TV film)
1999 Květ života (TV film)
1998 Ich schenk dir meinen Mann (TV film)
Lüge zuviel, Eine (TV film)
1997 Familie zum Küssen, Eine (TV film)
1996 Männer sind was Wunderbares (TV film)
Männer sind was Wunderbares - Eheprüfung (TV film)
Tatort - Tod auf Neuwerk (TV film)
1995 Das Traumschiff - Tasmanien (TV film)
Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Na pokraji smrti
1994 Unvergeßliches Wochenende... in Südfrankreich, Ein (TV film)
1990 Maxi, bitte kommen (TV film)
1985 Frau für gewisse Stunden, Eine
Smrt podle počítače (TV film)
1984 Deutschlandlied
1983 Tiefe Wasser (TV film)
1981 Stachel im Fleisch
1980 Pension Schöller (TV film)
1975 Ohnmächtige Pferd, Das (TV film)
1973 Das fliegende Klassenzimmer
Die Zwillinge vom Immenhof
1972 Eine Handvoll Brennesseln (TV film)
1969 Der vierte Platz (TV film)
1968 Täter auf der Spur - Schrott, Dem (TV film)
Unverbesserlichen und ihre Sorgen, Die (TV film)
1967 Täter auf der Spur - 10 Kisten Whisky, Dem (TV film)
Wilder Reiter GmbH

TV seriály

2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Weitertanzen (S04E12)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Hiobsbotschaften (S15E08)
2010 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Miluji tě k smrti (E05)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Witwe (S03E12)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein letzter Blick zurück (S06E21)
2002 Správná dvojka (TV seriál)
Träume und Lügen (E22)
2001 Die Biester (TV seriál)
Vlny pokušení (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Pašák (TV seriál)
Vater gesucht (S02E02)
1998 Siska (TV seriál)
1996 Männer sind was Wunderbares (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
Happy Holiday (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Tisch und Bett (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1988 Kommissar Zufall (TV seriál)
1987 Wunschpartner (TV seriál)
1986 Hessische Geschichten (TV seriál)
1984 Mensch Bachmann (TV seriál)
Rummelplatzgeschichten (TV seriál)
Zwei schwarze Schafe (Geschichten aus Kalmüsel) (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Ein Fall für Stein (TV seriál)
Inspektion Lauenstadt (TV seriál)
1974 Der kleine Doktor (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
Die Fälle des Herrn Konstantin (TV seriál)
Die schöne Marianne (TV seriál)
Telerop 2009 - Es ist noch was zu retten (TV seriál)
1973 Algebra um acht (TV seriál)
Sechs unter Millionen (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Die Hupe - Eine Schülerzeitung (TV seriál)
Percy Stuart (TV seriál)
1966 Jörg Preda berichtet (TV seriál)
Polizeifunk ruft (TV seriál)

Divadelní záznam

1977 Ein Volksfeind (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky