foto

Michael Cole

  • nar. 3.7.1945 (73 let)
    Madison, Wisconsin, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Vražedné pochybení (TV film)
2007 Mr. Brooks
2006 Záhadná žena: Na první pohled (TV film)
2003 Záhadná žena (TV film)
2000 Michael Angel
1990 To (TV film)
1984 Nickel Mountain
1979 The Return of Mod Squad (TV film)
1978 Evening in Byzantium (TV film)
1977 Double Nickels
1973 Beg, Borrow, or Steal (TV film)
1971 The Last Child (TV film)
1967 Chuka
1966 The Bubble
1961 Forbid Them Not

TV seriály

2006 Pohotovost (TV seriál)
Důvod věřit (S13E08)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1991 Good Sports (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1980 Beyond Westworld (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Dokumentární

1978 ABC of Love and Sex: Australia Style, The

TV pořady

1969 It's Your Bet (TV pořad)
Music Scene, The (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace