foto

Clarence Williams III

  • nar. 21.8.1939 (79 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Snowbird
2013 Komorník
2009 A Day in the Life
Armáda jednoho
2007 Americký gangster
The Blue Hour
Záhadná žena: Rudá mafie (TV film)
2006 Záhadná žena: Na první pohled (TV film)
Záhadná žena: Nemluvně (TV film)
Záhadná žena: Tajemství Divokého západu (TV film)
Záhadná žena: Vykoupení (TV film)
2005 Constellation
Záhadná žena: Fotografie (TV film)
Záhadná žena: Hra (TV film)
Záhadná žena: Vražda v lázních (TV film)
Záhadná žena: Víkend plný záhad (TV film)
Záhadná žena: Zpěv smrti (TV film)
2003 Extreme Team, The
Záhadná žena (TV film)
2002 Happy Here and Now
2001 Blue Hill Avenue
Impostor: Živá zbraň
Mindstorm
2000 Ali: An American Hero (TV film)
Civility
Falešná hra
Ritual
1999 Doživotí
Generálova dcera
Poslední zpověď (TV film)
Spasitel
1998 Frogs for Snakes
Legenda o "1900"
Mazaní hoši
Starstruck
1997 Bojovník
Gangster
George Wallace (TV film)
Kuplíři
The Love Bug (TV film)
1996 Encino Woman (TV film)
Mlčení
Nejtvrdší zápas (TV film)
The Road to Galveston (TV film)
1995 Judgement
Nesmrtelní
Tales from the Hood
1994 Proti zdi (TV film)
1993 Nebezpečná hra
Sugar Hill
V ulicích Los Angeles (TV film)
1992 Tajná mise
1991 Mými hrdiny byli vždy kovbojové
1990 Maniac Cop 2
Nasty Boys, Part 2: Lone Justice (TV film)
1988 Dostanu tě, syčáku
1987 Drsňáci netančí
Poslední nevinný (TV film)
1986 Ber 52
1984 Hero Who Couldn't Read, The (TV film)
Purpurový déšť
The House of Dies Drear (TV film)
1979 The Return of Mod Squad (TV film)
1964 Chladný svět

TV seriály

2015 Empire (TV seriál)
True Love Never (S02E07)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Long in the Tooth (S01E04)
2009 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Pravda a odplata (S02E14)
Odložené případy (TV seriál)
Jeffriesův boj (S06E17)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Basketball (S01E03)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Burn Baby Burn (S11E06)
1997 Milénium (TV seriál)
Sense and Antisense (S02E03)
1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Až do smrti (S04E22)
1995 Crazy Love (TV seriál)
1992 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Maniac at Large (S04E10)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Masked Ball (S02E11)
Dispute Between Brothers (S02E10)
1985 Miami Vice (TV seriál)
Tale of the Goat (S02E07)
1968 The Mod Squad (TV seriál)

Dokumentární

1970 King: A Filmed Record... Montgomery to Memphis

TV pořady

2003 ABC's 50th Anniversary Celebration (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace