foto

Carolyn Dunn

  • nar. Cape Breton, Nova Scotia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Me and Luke (TV film)
2005 Zpověď americké nevěsty (TV film)
2003 Alice Blue
2002 Zločiny podle Mary Higgins Clark: Dělej, že ji nevidíš (TV film)
2001 Criss Cross
Dvojí život mého muže (TV film)
L.A.P.D.: To Protect and to Serve (TV film)
Sex, lži a posedlost (TV film)
2000 The Pooch and the Pauper (TV film)
1999 Hon na vraha (TV film)
1998 Válka v Zálivu (TV film)
1997 87. revír: Vlna veder (TV film)
1994 Thicker Than Blood: The Larry McLinden Story (TV film)
1991 Thick as Thieves
1990 Hitler's Daughter (TV film)
1989 Bionic Showdown: The Six Million Dollar Man and the Bionic Woman (TV film)
Záhady Dicka Francise: Cena krve (TV film)
1987 Street Justice
1986 Milostná dobrodružství aneb Manželské prázdniny
The High Price of Passion (TV film)
1985 Bez respektu
Vedoucí místo

TV seriály

2004 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Elvis přichází (S02E16)
2002 Beware of Dog (TV seriál)
1999 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Inertia (S04E09)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
Bloodlines (E03)
1993 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Smut and Nothin' But (S03E36)
Forbidden Fruit (S03E35)
Man with the Midas Touch (S03E34)
další epizody (26)
1992 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Jack of Diamonds (S03E10)
Mořský park (S03E09)
Neříkejte o ní nic špatného (S03E08)
další epizody (20)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Tara, Tara, Tara (S02E11)
Osudová láska (S02E10)
Sex, Lies and Lullabies (S02E09)
další epizody (20)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)