foto

Eric Kissack

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narozen a vychován v New Yorku. Jak sám uvádí, protože už nebyl na život v Big Apple dost tvrdý, po třicítce se přestěhoval do LA. Do filmů se zamiloval, když ve čtyřech letech poprvé viděl IMPÉRIUM VRACÍ ÚDER. Vystudoval Brownovu univerzitu.

Věnoval se především práci střihače, mezi filmy na kterých se podílel patří TÁTA JE DOMA, ŠÉFOVÉ NA ZABITÍ 2, DIKTÁTOR, ZAHULÍME UVIDÍME 3, BRÜNO a další. Zároveň se věnuje režírovaní, prozatím především krátkometrážním snímkům nebo reklamám. Režírování si zamiloval natolik že se rozhodl mu věnovat celodobě. Je ženatý, jeho manželka Libbi Cuenin také pracuje jako nezávislá filmová editorka, mají spolu jedno dítě.

V roce 2012 natočil svůj první celovečerní film, nezávislou komedii LOVE, SEX & MISSED CONNECTIONS. Rozpočet sám označil jako „micro budget" a byl pokryt z úspěšné crowdfundingové kampaně na KICKSTARTERU. Z krátkých filmů jmenujme BLESSING IN DISGUISE (2013), THE GUNFIGHTER (2014) a WEREWOLVES (2014).

Jeho krátkometrážní filmy získaly celou řadu ocenění na festivalech krátkých filmů. Jeho krátké filmy i reklamy jsou volně dostupné na VIMEO nebo na YOUTUBE.

shaacul

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Táta je doma
2014 Šéfové na zabití 2
2012 Diktátor
2011 Cedar Rapids
Zahulíme, uvidíme 3
2009 Bruno
Station, The (TV film)
2008 Velcí bratři
Vyletět z hnízda
2007 Desatero
2005 Blood of a Champion

TV seriály

2017 The Good Place (TV seriál)
Existential Crisis (S02E04)
Dance Dance Resolution (S02E02)
Mindy St. Claire (S01E12)
další epizody (4)
2016 The Good Place (TV seriál)
…Someone Like Me as a Member (S01E09)
The Eternal Shriek (S01E07)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Kath & Kim (TV seriál)
2007 Wainy Days (TV seriál)
2005 Stella (TV seriál)

TV pořady

2007 Whitest Kids U'Know, The (TV pořad)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace