Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Ujetá vánoční komedie se sjetým prckem, několika good prsaticema, povedenýma 3D efektama (věřím, že povedenýma, protože i ve 2D byly některý scény hodně dobrý), se-střeleným Santa Clausem, dědečkem mafiánem Trejem, R2D2 jako wafle-machine :-) aj. Uvažoval jsem nad čtyřmi hvězdami, ale po opadnutí heroinové euforie jsou "jen" tři ;) Každopádně jsem se několikrát od plic zasmál. Perfektní jsou některé scény vytvořené pro 3D (hlavně ty statické obrazy, to je dobrý nápad a i když jsem odpůrcem 3D, tak věřím, že tenhle film je ve 3D pecka)...Film se až okatě soustřeďuje na propagaci 3D technologie, čímž se ale aspoň vůbec netají. Svůj záměr vypálí pěkně na začátku pěknou reklamou na 3D LED TV jednoho z největších výrobců těhle placek :-)....Nečekejte nic extra, je to jen praštěná, sexistická a zhulená honba za vánočním stromkem :-D ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Oproti dvojke obrovský posun hore - ubudlo prvoplánových nechutností a pribudlo kreatívneho zhúleného humoru. Navyše tretí Harold a Kumar funguje úžasne aj ako vianočný film; je tu prítomný hlúpy úsmev na tvári, Neil Patrick Harris spieva koledy a dostáva kopance do tváre, príde aj animovaná časť s diabolským snehuliakom, sneží tu kokaín, Kumar dostane najlepší a najnebezpečnejší darček na svete a všade počuť detský smiech dievčatka, ktoré je neustále na drogách. No Veselé Vianoce :-) P.S.: Možno príde aj Santa Claus s masívnym krvácaním z hlavy ;-) 70%. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Docela lituju toho, že mám jenom dvě-dé televizi. Pár efektů mohlo vypadat slušně. Ale o co tu šlo především, byla dobrá zábava a té se mi dostalo vrchovatě. Vydařené pokračování partičky zhulených jedinců, kteří shání po všech čertech vánoční stromek i s čtyřletou dcerou...no dovedete si představit ten kolotoč, když si takový piškotek šňupne heráku? 80% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak překvapivě jsem se bavil i u 3 dílu, ale zároven podotýkám že mě to už tak nebavilo jako výborná jednička. A tvůrcům vzkazuju, netočte 4 díl a skončete dokavaď Vás mám ještě rád. Příběh začíná pár let po druhém dílu ale divákům je to na prd protože každá postava co hrála v původních dílech vypadá uplně stejně, žádná větší změna. Herci byly výborní, neříkám že hrály bůh ví jak skvěle ale hrály co měly a pobavily mě a to obzvlášť Harris kterej mě svojí celou scénou naprosto dostal a to ho nijak nevyznávám. Pár nápadů bylo dokonalých(Wafflebot) a pár spadaly spíše do nuceného humoru který mi přišel trapnej(scénárista neví kam dál tak nechá hlavního hrdinu sestřelit Santu Clause). I přes všechny neduhy jsem se bavil. ()

balone 

všechny recenze uživatele

První díl ušel, dvojka bomba, třetí díl hrůza. Už bych určitě o tom neřekl, že je to road movie, postavy se dostávají do různých situací na různých místech, ale není to ono. Dále Vánoce... no sakra, ten svátek mi americké filmy tak zhnusili, že se už na něj ani netěšim. Potěšilo mě tam pár postav, které znám spíše z internetu, ale to je tak vše. 30% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Ve filmu zazněla z úst Neila Patricka Harrise věta " V pohodě, uvídíme se ve čtvrtém díle". (Skarface)

Reklama

Reklama