Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Výrazně slabší než předchozí dva díly a i když se to stále snaží vytvářet ujetý a šílený nápady, tak už to místy působí krapet vynuceně. Navíc to trapný cpaní 3D je docela otravný a už po pár scénách mě tam štvalo. Hlavní dvojka je ale pořád sympatická, geniální Neil Patrick Harris si svou 10minutovkou opět krade celý film pro sebe a scény se sjetým dítětem, robotem nebo Danny Trejem přece jenom pobaví. Takže ano, jednou jsem se pobavil, ale narozdíl od předchozích dílů už se na tenhle asi znova nekouknu. Čtyřku už si radši nechte. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Docela dost velké zklamání. Po dokonalém a takřka kultovním prvním a poměrně slušném druhém díle jsou Haroldovy a Kumarovy Vánoce hodně slabým pokračováním. Je tu pár perfektních fóru u kterých jsem se fakt zasmál, Patrick fuckin' Harris opět pořádně rozsekal, ale film jako celek není příliš konzistentní a jediným kladem jsou tedy jen výborní herci. Těšil jsem se, opravdu jsem se těšil... Málo trávy a přátelství, hodně dementních a trapných scén. Navíc ta šílená vánoční stylizace. Ne, tudy cesta nevede. ()

Reklama

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

(SPOILER ALERT) Jestliže druhé díly mají tendenci přehánět a vše dělat 2x velkolepější, zábavnější, ulítlejší a "lepší", v případě třetího dílu Herolda a Kumára je tenhle příměr na entou. Zfetovaný dítě, postřelenej santa, kouzelnej joint, pinďour přilepenej k zábradlí, mluvící toustovač... to mě moc nenadchlo... Nejhorší přestřel však vidím v opravdu přehnaném ždímání formátu 3D - každou čtvrthodinu je aspoň jedna opravdu kýčovitá scéna beze smyslu, jen abyste mohli... "slintat blahem". Přesto jsem se několikrát opravdu od srdce zasmál - například když se objevila postava Neila Patricka Harrise, nebo tchán Danny Trejo, nemluvě o skečích "black ice" nebo "wu-tang clan". ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Příběh třetí ve 3D začíná o vánocích. CITÁT - (SANTA KLAUS) - Dobrá, za půl hodiny u saní......... Na vánoce přijel Carlos (Danny Trejo) a celá rodina. A problém vlastně začal už na samém počátku. CITÁT - Vánoční strom bude ozdobou tohoto domu......... Jenže film má název Zahulíme, uvidíme, tak jak to asi může dopadnout? Haroldovi přijde balíček a protože přišel na Kumarovu adresu, kde už Harold několik let nebydlí, přivezl mu ho Kumar domů. No a Harold má tu návštěvu, úchylnou na vánoční stromeček. Je úplně jasné kam se vydá následující děj a co bude tou zkázou v příběhu. Hulení a ..... vánoční stromeček. Pravda, obsah balíčku má podivné chování a ne zrovna moc věrohodný začátek svého "letu". Ale co se dá dělat, je to zhulený film a tak to musí fungovat. V tom filmu nejen, že fetuje Santa, ale i jeho zákazníci, tedy malé děti. CITÁT - Ty vole, si fakt zaříkávač dětí........ Scéna, kdy obrovský sněhulák z dýmkou ničí město a hází po Kumarovi a Haroldovi židovskou hvězdu je prostě úžasně ďábelská. A to její vyvrcholení - paráda. CITÁT - To je v prdelííííííííííí......... Další povedená scéna je ta ze sloupem, chcal jsem smíchy. (65 minuta). A to jsem ještě napsal o formeláckym ptákovi - to je opravdu s(u)jetý. Příběh se dá svou kvalitou přirovnat k prvnímu dobrodružství. Je tu akce, trochu nechutenství, nadupané vtipem, okořeněné sexem a vložené do nejsvětějšího prostředí vánočních svátků. CITÁT - Žádnej problém, veselé vánoce a ahoj ve čtyřce......... ()

RasputincZ 

všechny recenze uživatele

Mě to bavilo. Dostal jsem v zásadě přesně to, kvůli čemu mám tuhle prohulenou dvojku rád, akorát všudypřítomná 3D onanie a "wannabe cool" 3D efekty dost otravují. Opět bude na poli spousta šílených vedlejších postav, opět se tu mihne Neil Patrick Harris a jednu speciální hvězdu filmu daruji pro Dannyho Trejo, který filmu dodal ten tolik toužený třetí rozměr :) Trojka neurazí, ale ten příjemný nádech jedničky už to trochu postrádá. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Kal Penn se kvůli roli ve musel vzdát pozice v Bílém domě. Mimo jiné patřil mezi blízké poradce prezidenta Barracka Obamy. Po skončení filmování se do funkce vrátil. (chelseaman22)
  • Kal Pen prozradil, že mnoho členů filmového štábu bylo ve skutečnosti dělníky z automobilových továren v Detroitu. (spiderpig)
  • Ve filmu zazněla z úst Neila Patricka Harrise věta " V pohodě, uvídíme se ve čtvrtém díle". (Skarface)

Reklama

Reklama