foto

William Duell

  • nar. 30.8.1923
    Corinth, New York, USA
  • zem. 22.12.2011 (88 let)
    Manhattan, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Jak ztratit kluka v 10 dnech
2000 The Man Who Came to Dinner (TV film)
Woman Found Dead in Elevator
1999 Advice From a Caterpillar
Burani ve městě
Kolébka ve větru
Samé trable (TV film)
1997 Svatba naruby
1995 Bezstarostná
Palookaville
1994 Porota
1993 Veronika a já
1991 Město v dešti
1989 Our Town (TV film)
Teplo rodinného kruhu (TV film)
1988 Blázinec
Elvíra-vládkyně noci
1987 Jako nepoddajný plevel
1986 Seize the Day
1985 The Beniker Gang
1984 Grace Quigley
Paní Soffelová
Papež z Greenwich Village
1983 Beze stopy
1982 Stranger Is Watching, A
1981 Casey Stengel (TV film)
1980 Připoutejte se, prosím!
1979 My Old Man (TV film)
Svátost strachu (TV film)
1978 Král cikánů
1975 Happy Hooker, The
Přelet nad kukaččím hnízdem
1973 Deadhead Miles
1972 1776
1961 Hazardní hráč

TV seriály

2000 Ed (TV seriál)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Hunters (S09E13)
1989 Shining Time Station (TV seriál)
1982 Police Squad! (TV seriál)
Testimony of Evil (Dead Men Don't Laugh) (E06)
Rendezvous at Big Gulch (Terror in the Neighborhood) (E05)
Revenge and Remorse (The Guilty Alibi) (E04)
další epizody (6)
1976 The Adams Chronicles (TV seriál)
1967 N.Y.P.D. (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace