foto

Dana Hee

  • nar. 9.11.1961 (57 let)
    Baton Rouge, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Swordfish: Operace Hacker
1997 Mortal Kombat 2: Vyhlazení
1995 Mutant

TV seriály

2000 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Tsunkatse (S06E15)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Na život a na smrt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace