Reklama

Reklama

Mortal Kombat 2: Vyhlazení

  • Česko Mortal Kombat 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mortal Kombat 2 je novým dobrodružstvím, které začíná tam, kde předchozí film skončil. Odvážní bojovníci musejí opět čelit protivníkům ve službách nelidského Shao Khana, vládce Vnějšího světa, který prorazil vesmírný tunel mezi Vnějším světem a Zemí, aby ji ovládl. Jeho Armádu temnoty vedou nemilosrdní bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi - Sindel, kdysi krásná královna, nyní hrozné ztělesnění smrti, obrovský kentaur Motaro a ninja Ermac, mistr telekinetických sil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"Mortal Kombat is not about death, but rather the preservation of life. Liu Kang and a few chosen fighters from the Earth realm defeated Outworld sorcerer Shang Tsung. According to the rules of Mortal Kombat, their victory preserved the safety of the Earth for one more generation. Our chosen ones were returned to Liu Kang's home on Earth, only to enjoy a brief period of peace... for someone from Outworld has a different point of view." ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Klasik Lambert tu neni, charakterove Jax nema na Johnyho Cage v zadnym pripade, zustal prkenak Shou a nova Sonja je snad jeste horsi, jak predchozi. Uz todle nepredpovida nic dobreho... Hudba si stale drzi vysoky standart, kamera tez. Z bojovky mozna film zasahuje az zbytecne moc do psychlogickych a charakternich sracek, ktere jsou stejne na nulove urovni. Efekty take nepatri k nejzdarilejsim, a tak jedinym plusem je naprosto uzasna rukavice Jaxe... Jestli si nekdy na neco clovek vzpomene z druheho dilu, tak je to Jax a jeho ruka... ()

Reklama

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Johnny Cage sice hned v úvodní scéně zhebne (no jo spoiler), ale ač je Mortal Kombat 2: Vyhlazení o dost větší srajda než kultovní béčkový prvníl díl, tak mi kvalitativně přijdou zhruba nastejno. Proto moc nechápu zdejší stádovité odpadování, rozčarování a šedou barvu. Podobně akční, podobně přitroublý, podobně zábavný (svoji demencí), podobně... OK už držím chlebárnu. FIGHT! ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Stejne jako originalni Mortal Kombat, je i jeho pokracovani kycem zasazenym do 'herniho' sveta tehle znacky. Bohuzel, zatimco prvni film mel smysl a spousta lidi jej ma spojeny se sentimentalnima hodnotama, pokracovani by radeji vsichni zapomeli. Misto Lamberta a neznamy herecky predstavujici Sonyu Blade tu mame tretirady herce a herecky a jediny smysluplny element filmu je vyobrazeni dalsich postav ze hry (Baraka, Mileena, Cyrax, Sheeva s Motarem, Jade, Jax a samozrejme hlavni zaporak filmu Shao Kahn). Bohuzel vsechno je o poznani hur zpracovany, nektery postavy ve filmu jen jsou, ale nic neudelaj (Sheeva, Nightwolf), a CGI bylo mega shit uz v roce 1997 - oproti tomuhle je i ten Goro z jednicky high tech. Film ma misty dobrou hudbu. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Nesnáším pokračování, které hned v prvních minutách ničí konce předešlého dílu (taktéž Alien3). Kulisy i souboje naprosto příšerné. Zatímco v jedničce jsme se pomalu polehoučku seznamovali s postavami z prvího dílu hry, tady naflákají do 90ti minut všechny postavy z MK2 a MK3 dohromady, z čehož nemůže vzniknout nic jiného, než guláš. Jeden bod za vzhled postav shodný se hrou (Baraka, Nightwolf, Cyrax.....) ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • I když se populární postavy z počítačové hry jako Mileena a Noob Saibot objeví ve filmu, nikdy nejsou osloveni jménem. (HellFire)
  • Spolutvůrce hry „Mortal Kombat“ Ed Boon film nenáviděl. (LUKICKK)

Související novinky

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

MK3 sa začne nakrúcať

MK3 sa začne nakrúcať

09.08.2005

Séria Mortal Kombat, ktorú solídne započal Paul W.S. Anderson a rozdrvil John R. Leonetti, sa čoskoro stane trilógiou. "Trojku" s podtitulom Devastation nakrúti istý mink - režisér, ktorý už má na… (více)

Reklama

Reklama