foto

William Smithers

  • nar. 10.7.1927 (92 let)
    Richmond, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Return of Frank Cannon, The (TV film)
Where the Ladies Go (TV film)
1978 Deathsport
1973 Call to Danger (TV film)
Motýlek
Štír
1972 Trouble Man
1971 Neon Ceiling, The (TV film)
1970 The Brotherhood of the Bell (TV film)
1969 Monk, The (TV film)
1968 Call to Danger (TV film)
1965 Eagle in a Cage (TV film)
1964 Parisienne and the Prudes, The
1956 Útok!
1953 Hamlet (TV film)

TV seriály

1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1979 Doctors' Private Lives (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Lucan (TV seriál)
The Amazing Spider-Man (TV seriál)
1976 Executive Suite (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
1974 The Manhunter (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
Doomsday, and Counting (S01E06)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Hawkins (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Chléb a hry (S02E14)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Jericho (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Shane (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 Peyton Place (TV seriál)
Reportér (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1960 The Witness (TV seriál)
1958 Young Dr. Malone (TV seriál)
1957 Harbormaster (TV seriál)
The Seven Lively Arts (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
U nás ve Springfieldu (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky