foto

Logan Ramsey

  • nar. 21.3.1921
    Long Beach, California, USA
  • zem. 26.6.2000 (79 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Clock, The
1989 Meet the Hollowheads
Tlusťoch a Chlapeček
1988 Doctor Hackenstein
Pass the Ammo
Strašidelné Vánoce
1987 Ladies, The (TV film)
1986 Řekni ano!
1983 Joysticks
1982 Richard II
V dosahu bestie
1981 Joe Dancer: Opičí mise (TV film)
1980 Father Damien: The Leper Priest (TV film)
Vždycky zvítězit
1978 Dobrmani připraveni k smrti
Lassie: A New Beginning (TV film)
1977 Final Chapter: Walking Tall
1976 Poklad na ostrově Matecumbe
1975 Attack on Terror: The FBI vs. the Ku Klux Klan (TV film)
Conspiracy of Terror (TV film)
Cornbread, Earl and Me
Last Day, The (TV film)
Sbohem buď, lásko má
Walking Tall Part II
1974 Busting
Law, The (TV film)
The Suicide Club (TV film)
1973 Beg, Borrow, or Steal (TV film)
Kráčející skála
Letters from Three Lovers (TV film)
Some Call It Loving
1972 Glass Houses
Outside In
1971 Co je s Helenou?
Devil and Miss Sarah, The (TV film)
Gideon (TV film)
Jump
Sporting Club, The
1970 The Traveling Executioner
1969 Childish Things
Pendulum
Pobertové
1968 Hlava
1967 Banning

TV seriály

1988 Alf (TV seriál)
Pes v domě (S02E20)
1985 The Best Times (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Vichry války (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
1981 Darkroom (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
One in a Million (TV seriál)
1979 Blind Ambition (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
Mork & Mindy (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
Operation Petticoat (TV seriál)
Testimony of Two Men (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Matt Helm (TV seriál)
On the Rocks (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Inkubátor (S02E12)
1972 Banacek (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
Maude (TV seriál)
Search (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
The Snoop Sisters (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 Little Women (TV seriál)
Matt Lincoln (TV seriál)
Storefront Lawyers (TV seriál)
The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Chléb a hry (S02E14)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
1953 You Are There (TV seriál)
1950 Prudential Family Playhouse, The (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 Man Against Crime (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1948 The Ford Theatre Hour (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace