foto

Joi Lansing

  • nar. 6.4.1929
    Salt Lake City, Utah, USA
  • zem. 7.8.1972 (43 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Superman - a.z.
1970 Bigfoot
1967 Hillbillys in a Haunted House
1965 Manželství na druhý pokus
1960 Who Was That Lady?
1959 But Not for Me
Díra v hlavě
It Started with a Kiss
The Atomic Submarine
1958 Dotek zla
Fountain of Youth, The (TV film)
Queen of Outer Space
1956 Brave One, The
Hot Cars
Hot Shots
So You Think the Grass Is Greener
Terror at Midnight
1955 Finger Man
So You Want to Be a Policeman
So You Want to Be a V.P.
Son of Sinbad
1954 So You Want to Go to a Night Club
So You're Taking in a Roomer
1953 The French Line
1952 Glory Alley
The Merry Widow
Zpívání v dešti
1951 FBI Girl
On the Riviera
Pier 23
Two Tickets to Broadway
1949 In the Good Old Summertime
Láska s potížemi
Neptune's Daughter
The Girl from Jones Beach
1948 Blondie's Secret
Counterfeiters, The
Julia Misbehaves
Velikonoční přehlídka
1947 Linda Be Good
When a Girl's Beautiful

TV seriály

1969 The Governor & J.J. (TV seriál)
1967 The Mothers-In-Law (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1960 Klondike (TV seriál)
1959 Markham (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Dennis O'Keefe Show (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Lux Playhouse (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Lucy-Desi Comedy Hour (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
1956 Conflict (TV seriál)
Noah's Ark (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
So This Is Hollywood (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
December Bride (TV seriál)
It's a Great Life (TV seriál)
Meet Corliss Archer (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
I Led 3 Lives (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
Where's Raymond? (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Gang Busters (TV seriál)
The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
I Love Lucy (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Racket Squad (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

TV pořady

1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace