foto

Kedar Williams-Stirling

  • nar. 14.12.1994 (26 let)
    Manchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Kedar Williams-Stirling je anglický herec a model. Ako člen rodiny afrického pôvodu strávil mladosť v Plaistowe vo východnom Londýne v Anglicku. Predtým ako sa stal hercom, chodil na High School v Manchestri a potom študoval na talianskej škole múzických umení Italia-Conti a v roku 2007 debutoval v seriáli The Bill.

Emanuela

Herecká filmografie

Filmy

2019 Changeland
2018 Two Graves
2014 Montana
2010 Shank

TV seriály

2021 Sexuální výchova (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2020 Sekerka (TV seriál)
Lovers Rock (E02)
Sexuální výchova (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2019 Sexuální výchova (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2017 Will (TV seriál)
What Dreams May Come (E07)
The Marriage of True Minds (E05)
Brave New World (E04)
Smrt v ráji (TV seriál)
Stumped in Murder (S06E04)
2016 Kořeny (TV seriál)
Part 1 (E01)
2012 Wolfblood (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky